Ευχάριστα νέα για την νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν και τον σύντροφο της

Η σημαντική ανακοίνωση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για την νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν και τον σύντροφο της

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν και ο σύντροφος της, Ιωσήφ Ψωμάς. Μάλιστα, το ζευγάρι σήμερα συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης.

Το νεαρό μοντέλο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του αθλητή και γυμναστή και πολλές είναι οι φορές που μοιράζονται κοινές τους στιγμές στα social media.

Η Ειρήνη μάλιστα είναι τόσο ερωτευμένη, που πλέον μένει μόνιμα στην Κύπρο, προκειμένου να βρίσκεται μαζί με τον αγαπημένο της.

Η ίδια, με αφορμή τον έναν χρόνο σχέσης τους, δημοσίευσε μερικά κοινά τους στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: “365 ημέρες μαζί σου”.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν για τον έναν χρόνο σχέσης με τον σύντροφο της

Ευχάριστα νέα για την νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν και τον σύντροφο της

Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης για τον σύντροφό της

Η Ειρήνη Καζαριάν μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τον αγαπημένο της σύντροφο, με τον οποίο εννοείται πως είναι full in love!

Η νικήτρια του GNTM αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων ενώ θέλησε να μιλήσει και για τον νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή της.

«Τα παιδιά τα ξέρω στο GNTM, με κάποιους έχω συνεργαστεί! Είναι ωραίο που υπάρχουν και τα αγόρια στο GNTM» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν.

«Ζηλεύει, αλλά με εμπιστεύεται, οπότε δεν έχω κάποιο θέμα. Το πάμε πολύ σοβαρά. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Δεν γνωρίζω αν θα παντρευτούμε. Του έχω πει να κάνουμε γυμναστική μαζί, θα το ξεκινήσουμε, θα με βάλει σε πρόγραμμα» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν, μιλώντας για τον σύντροφό της. Δείτε την Ειρήνη Καζαριάν στο βίντεο κλιπ του Snik.

Ο νέος σύντροφος της νικήτριας του GNTM ονομάζεται Ιωσήφ Ψωμάς, κατάγεται από την Κύπρο και είναι προπονητής κολύμβησης.

Ειρήνη Καζαριάν σύντροφος