Ιδανικό για τολμηρές εμφανίσεις αυτό το κόκκινο φόρεμα από τα Bershka - Έχει καυτό άνοιγμα στην πλάτη

Θα τους μαγέψεις όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιδανικό για τολμηρές εμφανίσεις αυτό το κόκκινο φόρεμα από τα Bershka - Έχει καυτό άνοιγμα στην πλάτη

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς πάθαμε σοκ με ένα φοβερό και τολμηρό κόκκινο φόρεμα από τα Bershka. Έχει καυτό άνοιγμα στην πλάτη και είναι το ιδανικό κομμάτι αν θες να τους μαγέψεις όλους.

Οι εκπτώσεις στα Bershka συνεχίζονται με αμειώτους ρυθμούς και μπορείς να βρες τα πάντα σε πολύ οικονομικές τιμές, όπως για παράδειγμα αυτές τις 5 φούστες που κοστίζουν λιγότερο από 5 ευρώ.

Ωστόσο, εμείς στην αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα για μια coctail νύχτα. Είναι κατακόκκινο και φλογερό, μίντι, με ένα σοκαριστικό άνοιγμα στην πλάτη.

Μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με ένα πέδιλο και ένα μικρό τσαντάκι ώμου και θα έχεις δημιουργήσει ένα συγκλονιστικό look.

Το φόρεμα κοστίζει μόνο 19.99 ευρώ και σε περίπτωση που δεν το θες κόκκινο - ή που θες να το αγοράσεις κι σε άλλο χρώμα - βγαίνει και σε μαύρο.

Κόκκινο φόρεμα από τα Bershka

κόκκινο φόρεμα από τα Bershka

3 φορέματα από τα Bershka μόνο με 5 ευρώ - Τα φοράς όλη μέρα και παντού

Τα Bershka έχουν βάλει τις πιο τρελές εκπτώσεις σε όλα τα του τα κομμάτια. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 3 συγκλονιστικά φορέματα που κοστίζουν μόνο 3.99 ευρώ!

Το φόρεμα είναι αναντίρρητα το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού! Το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι άνετο, δεν σε ζεσταίνει καθόλου και μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα.

Εμείς κάναμε μια αναζήτηση στα Bershka και εκτός από το ότι βρήκαμε τα πιο top λιλά πέδιλα σε φοβερά οικονομική τιμή, βρήκαμε και 3 φορέματα που κοστίζουν λιγότερο από 5 ευρώ.

Είναι τρία αρκετά διαφορετικά στο στυλ και στο χρώμα, ωστόσο θα καλύψουν όλα τα γούστα. Φοριούνται άνετα και πολύ όμορφα όλη μέρα και μπορείς να τα συνδυάσεις και με φλατ παπούτσι αλλά και με κάποιο τακούνι, αναλόγως που θα πας.

Πετσετέ φόρεμα με λαιμόκοψη halter

Bershka φόρεμα

Φόρεμα με έξω τους ώμους

Bershka φόρεμα 2

Πόλο oversized μπλούζα με κέντημα

Bershka φόρεμα 3

TAGS