Γκουντάρας - Κάκκαβα: Αγαπημένος παίκτης του Survivor 4 πέρασε από δοκιμαστικό για την εκπομπή τους

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γκουντάρας - Κάκκαβα: Αγαπημένος παίκτης του Survivor 4 πέρασε από δοκιμαστικό για την εκπομπή τους

Μπορεί η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας να βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother, ωστόσο ετοιμάζουν ακόμα μια εκπομπή στο ΣΚΑΙ. Μάλιστα, ένας πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4 πέρασε από δοκιμαστικό.

Η εν λόγω εκπομπή θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα και καθημερινώς γίνονται δοκιμαστικά, προκειμένου να βρουν τα ατόμα που θα πλαισιώνουν το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα που έχουν διαρρεύσει, ο Γιώργος Κόρομι πέρασε χθες από δοκιμαστικό μαζί με την δημοσιογράφο της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του Open, Μαριάννα Γεωργαντή και έναν ακόμα δημοσιογράφο του Κόντρα Channel.

Γκουντάρας - Κάκκαβα Γιώργος Κόρομι πέρασε για δοκιμαστικό στην εκπομπή τους

Η πρώτη ανάρτηση της Νάταλι Κάκκαβα για το Big Brother

Με μια επίσημη ανακοινώση, ο ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως οι παρουσιαστές του νέου κύκλου του Big Brother θα είναι επίσημα η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η γνωστή δημοσιογράφος μάλιστα προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάταλι ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που έχει ήδη λάβει και μοιράστηκε την χαρά της για το νέο αυτό βήμα.

«Ζευγάρι στη ζωή.. Τώρα ζευγάρι και στην παρουσίαση του αγαπημένου μας Big Brother. Μια πρόκληση για εμάς που ευχόμαστε να αγκαλιάσετε αλλά και μια υπόσχεση ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να περάσετε καλά μαζί μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης μέσα από την καθημερινή μας επαφή και σας νιώθω όλους την δικιά μου μεγάλη παρέα. Δεν ξέρετε λοιπόν πόση χαρά νιώθω που ήδη μας στέλνετε τόσα μηνύματα αγάπης».«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και πάμε να πούμε όλοι μαζί. HELLO BIG BROTHER».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Ο Μεγάλος Αδελφός… ανακαινίζει το σπίτι του και προσθέτει νέα στοιχεία προετοιμάζοντας το έδαφος για μια πιο απαιτητική και περιπετειώδη version του παιχνιδιού αφού οι αποστολές φέτος θα δυσκολέψουν τη ζωή των παικτών και θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το Captain’s Room γίνεται ένα υπερπολυτελές δωμάτιο όπου ο εκάστοτε αρχηγός θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα προνόμια.

Με συνεχείς εκπλήξεις, ανατροπές και ευρηματικές δοκιμασίες το BIG BROTHER έχει σκοπό να προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Κάθε Παρασκευή στο BIG BROTHER LIVE, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα υποδέχονται στο studio τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο Σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.Η διαδικασία επιλογής του φετινού cast είναι στην τελική ευθεία!

Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother

Οι 14 πιο ενδιαφέροντες, ιδιαίτεροι και διαφορετικοί συγκάτοικοι που θα μπουν στο σπίτι του BIG BROTHER θα πρέπει να μοιραστούν την αλήθεια τους με το τηλεοπτικό κοινό γιατί ένας και μόνο ένας θα φύγει με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ… αυτός που θα κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών!

Ο Big Brother της νέας εποχής επιστρέφει και η φετινή σεζόν δεν θα σας αφήσει να κλείσετε… μάτι.

Στο παρακάτω trailer, αποτυπώνεται με χαρακτηριστικό τρόπο η υπόσταση του BIG BROTHER. Χαρακτήρες διαφορετικοί, προσωπικότητες που διεκδικούν τον δικό τους χώρο, πρόσωπα ξεχωριστά. Με διαφορετικές αφετηρίες και κοινό προορισμό: το σπίτι του BIG BROTHER. Και στοίχημα; να είναι ο εαυτός τους.

Η δυναμική των σχέσεων διαμορφώνει το πιο αληθινό story της ελληνικής τηλεόρασης.Όλα αυτά, υπό τους γνώριμους σε όλους μας, ήχους της πρωτότυπης μουσικής σήματος του Big Brother που γράφτηκε από τον Φοίβο.

Μία άσκηση ισορροπίας. Ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης. Μία αληθινή πρόκληση να εκφραστείς.