Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι δυο ηθοποιοί που εισβάλλουν στην σειρά

Θα φέρουν τα πάνω κάτω

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι δυο ηθοποιοί που εισβάλλουν στην σειρά
News 05.08.2021 15:06
Από Ίρις Βίλα

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τρίτο κύκλο καθώς τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Οι τηλεθεατές αγάπησαν όσο τίποτα άλλο την σειρά για αυτό και επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Πάντως, αναμένεται να δούμε μεγάλες ανατροπές στην σειρά.

Οι νέοι ηθοποιοί που θα «εισβάλλουν» στην σειρά θα έχουν στενή σχέση με τον Ακύλα τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο Ακύλας πέρα από την σύζυγό του θα έχει και δυο παιδιά.

Σύμφωνα με το «Mytv» οι ηθοποιοί που θα κληθούν να ενσαρκώσουν τους ρόλους είναι η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δημήτρης Τσίκλης.

Δείτε παρακάτω ποιοι ηθοποιοί θα εισβάλλουν στις Άγριες Μέλισσες

Το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στην σειρά

Άγριες Μέλισσες: Το πρόσωπο που θα δούμε στις Άγριες  Μέλισσες

Αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες από το γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας

O Νικηφόρος, συγκλονισμένος από τα τελευταία δραματικά γεγονότα, αλλά και με βαθιά αγάπη στην καρδιά του για την Ασημίνα, κάνει πίσω. Όπως είδαμε στο τέλος του β΄ κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος αποφασίζει να πάρει πίσω την αγωγή κατά της Ασημίνας για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στον τρίτο κύκλο, παρότι θα έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως οι συμπεριφορές, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να αγαπάει την Ασημίνα και της ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, να μην πάρουν διαζύγιο και να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες» αλλά και από εκείνα που πόνεσαν όσο κανένα άλλο! Η σχέση τους πολεμήθηκε, ο γάμος τους προδόθηκε και οι αποκαλύψεις έβγαλαν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα υπήρχαν αλλά έμεναν θαμμένα λόγω του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους.

Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη. Ομως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια, ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός! Ποιο όμως είναι το μέλλον των υπόλοιπων ζευγαριών;

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος Ασημίνα Νικηφόρος

Ο θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Ομως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της και στο τέλος τα κατάφερε.

Οταν ο Δούκας και η Μυρσίνη έμαθαν πώς πέθανε ο γιος τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει από την οργή τους, ενώ η φωτιά που έκαψε το Διαφάνι, εκτός από όλη την καταστροφή και τον πόνο που προκάλεσε, ήταν και μια αφορμή για να φανεί ξεκάθαρα πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον. Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους! Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη σώζει τον Δούκα από την αυτοκτονία

Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το μέλλον των τριών ζευγαριών

Share