Στιγμές ευτυχίας για τον Άγγελο Λάτσιο και τις αδερφές του - Η κοινή φωτογραφία στα social media

Το τρυφερό σχόλιο της Λάουρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για τον Άγγελο Λάτσιο και τις αδερφές του - Η κοινή φωτογραφία στα social media

Στην Άνδρο βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι ο Άγγελος Λάτσιος, μαζί με την οικογένεια του και φυσικά την αδερφές του, Βαλέρια, Μαρίνα, Λάουρα. Τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη έχουν άριστες επαφές μεταξύ τους και πάρα τις διαφορές ηλικίας, παιρνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ άριστες επαφές κρατά και με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Το μεσημέρι μάλιστα της Πέμπτης, ο Άγγελος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την Βαλέρια και την Μαρίνα στην θάλασσα.

Μπορεί η Λάουρα ωστόσο να έλειπε από την φωτογραφία, όμως δεν παρέλειψε να άφησει το σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση του αδερφού της.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη έγραψε: «Σας αγαπώ»!

Η κοινή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τις αδερφές του, Βαλέρια και Μαρίνα

Στιγμές ευτυχίας για τον Άγγελο Λάτσιο και τις αδερφές του
Άγγελος Λάτσιος σχόλιο Λάουρας

Συγκλονιστική φωτογραφία με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη - Μάζεψε σκουπίδια από παραλία

Αρκετά ευαισθητοποιημένος δείχνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, όσον αφορά τα περιβαλλοντολογικά θέματα αυτού του πλανήτη. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος, όντας αρκετά ενεργός χρήστης των social media, αποφάσισε εκτός από φωτογραφίες με τους φίλους του και δικές του να ανεβάσει και κάτι για να παρακινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου επισκέφθηκε μια παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτη σκουπίδια αποφάσισε να τα μαζέψει ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε μερικές σκέψεις του με τους ακόλουθούς του στο Ιnstagram.

«Χθες πήγα στη θάλασσα και στεναχωρήθηκα από το πόσα σκουπίδια ήταν πεταμένα στην παραλία. Εάν όλοι μαζεύαμε τα σκουπίδια μας θα είχαμε πολύ πιο καθαρές θάλασσες. (δεν είναι ντροπή να μαζεύουμε και τα σκουπίδια αλλονών αν μπορούμε)», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άγγελος Λάτσιος.

Μενεγάκη γιος Άγγελος Λάτσιος παραλία

Αυτή είναι η σύντροφος του γιου της Ελένης Μενεγάκη

Ερωτευμένος, όπως όλα δείχνουν πως είναι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος και μάλιστα με την κόρη της πρώην συντρόφου του πατριού του Μάκη Παντζόπουλου.

Το απόγευμα της Τετάρτης δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες του στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει στη φύση φορώντας μόνο το μαγιό του! Μάλιστα, διακρίνονται τα τατουάζ του και το καλογυμνασμένο του κορμί.

Η Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, με την οποία κάνουν πολύ παρέα, έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του φίλου της.

«Τα βατραχάκια που είναι;», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή του η Γαία Μερκούρη.

Άγγελος Λάτσιος σύντροφος

Να θυμίσουμε πως «Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει… Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω κάπως», είχε πει η Ελένη και είχε προσθέσει πως τον τελευταίο χρόνο ο Άγγελός της έχει αλλάξει πολύ και πλέον δεν είναι το μικρό τους παιδί αλλά ένας νεαρός άντρας!

Άγγελος Λάτσιος γιος Ελένης ΜενεγάκηΆγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη