Άγγελος Λάτσιος: Κάνει διακοπές στην Άνδρο.. και όχι μόνος!

Φαίνεται πως έχει πολύ καλή παρέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγγελος Λάτσιος: Κάνει διακοπές στην Άνδρο.. και όχι μόνος!

Μια γρήγορη εξόρμηση εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στην Άνδρο θέλησε να κάνει ο Άγγελος Λάτσιος, όπου όμως δεν πήγε μόνος αλλά με καλή παρέα.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι πλέον 18 ετών και φαίνεται πως είναι αρκετά ανεξάρτητος, ενώ έχει αλλάξει αισθητά και το look του.

Μετά την σχεδόν γυμνή φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και προκάλεσε τον απόλυτο πανιοκό, αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές του.

Το απόγευμα λοιπόν του Σαββάτου, ο Άγγελος δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία στο κυκλαδίτικο νησί, ποζάροντας στον φακό μαζί με μια φίλη του.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος κάνει διακοπές στην Άνδρο

Όλη η αλήθεια για την σχέση Άγγελου Λάτσιου - Γαίας Μερκούρη

Μια πάρα πολύ στενή φιλία έχει αναπτύξει ο Άγγελος Λάτσιος με την Γαίη Μερκούρη, την κόρη της Δορωθέας που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ward Stegerhoek. Με την φιλία αυτή επίσης, έχουν ασχοληθεί πολλές εκπομπές αλλά και sites.

Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά. Είχαν τις ίδιες παρέες, πήγαιναν στα ίδια μέρη και γενικά είχαν σχεδόν καθημερινή επαφή. Κάπως έτσι λοιπόν, από τις κοινές τους φωτογραφίες αγκαλιά, ξεκίνησαν οι φήμες πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real News, φαίνεται πως όντως η σχέση του Άγγελου και της Γαίας σταδιακά έχει εξελιχθεί και πλέον μοιράζονται ένα τρυφερό και νεανικό ειδύλλιο.

Άγγελος Λάτσιος οι νέες φωτογραφίες του με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Ο Άγγελος Λάτσιος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο η μητέρα του, ποζάρει στο κρεβάτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τις τελευταίες μέρες, ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και μάλιστα, ανεβάζει και φωτογραφίες με τις αδερφές του.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η διάσημη μαμά του, για την οποία μάλιστα ακούγεται πως ετοιμάζει την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Άγγελος Λάτσιος, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη και οι αντιδράσεις είναι σίγουρο πως έπεσαν βροχή.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη