Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον μεγάλο τελικό η Εθνική ομάδα πόλο

Σημαντική νίκη απέναντι στην Ουγγαριά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον μεγάλο τελικό η Εθνική ομάδα πόλο

Στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο πέρασε η εθνική μας ομάδα πόλο, μετά από μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στην Ουγγαρία.

Οι Έλληνες πολίτσες κατάφεραν και επικράτησαν έναντι της Ουγγαρίας με 9-6 σε έναν συγκλονιστικό αγώνα και την Κυριακή πρόκειται να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο απέναντι στην Σερβία ή την Ισπανία.

Ο Δημήτρης Βλάχος επέλεξε τους: Στυλιανό Αργυρόπουλο, Άγγελο Βλαχόπουλο, Κωνσταντίνο Γαλανίδη, Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, Κωνσταντίνο Γκιουβέτση, Γεώργιο Δερβίση, Εμμανουήλ Ζερδεβά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Ιωάννη Φουντούλη και δικαιώθηκε! Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίστηκε χθες και κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Ολυμπιακοί Αγώνες στον μεγάλο τελικό η Εθνική ομάδα πόλο

Θεαματική η υποδοχή για τoν Λευτέρη Πετρούνια και τον Εμμανουήλ Καραλή

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψαν στην Ελλάδα. Η υποδοχή και για τους δυο ήταν θερμή καθώς οι δυο αθλητές κατάφεραν με κόπο σπουδαίες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος βρέθηκε στην 4η θέση στο Άλμα επί κοντώ ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις.