Για πρώτη φορά μπαμπάς ο Γιάννης Καλλιάνος

Η αποκάλυψη στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για πρώτη φορά μπαμπάς ο Γιάννης Καλλιάνος

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιάννης Καλλιανός. Ο γνωστός μετεωρολόγος έκανε την ευχάριστη αποκάλυψη μέσα από τα social media.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του αλλά και με την αγαπημένη του.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος, μέσα σε ένα κλίμα δυσάρεστο λόγω της φωτιάς, θέλησε να γνωστοποιήσει τον ερχομό του παιδιού του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του νεογέννητου.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιανού για τον ερχομό του παιδιού του

«Με ευλόγησε η Παναγία και έγινα πατέρας. Καλωσήρθες κουκλάκι μας! Ευλογημένος νιώθω...
Του Σωτήρος σήμερα...» έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από τον γάμο τους

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού, ενώθηκαν χθες με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο Ηλιούπολης και σήμερα, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή T-Live, εκφράζοντας τη μεγάλη τους χαρά μετά το μυστήριο.

Ο μετεωρολόγος και η δερματολόγος, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς, θέλησαν να κάνουν τον γάμο τους λίγο νωρίτερα, απ' ό, τι είχαν κανονίσει.

Γιάννης Καλλιάνος - Χάρις Δαμιανού γάμος

Η κάμερα του T-Live βρέθηκε στον γάμο και απέσπασε δηλώσεις από το ζευγάρι αλλά και από τους δικούς τους.

«Ο Γιάννης ήθελε πάρα πολύ τις βέρες… Τις είχαμε παραγγείλει πριν από 10 ημέρες, αλλά δεν πρόλαβαν να έρθουν, αλλά θα τις έχουμε σύντομα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω τον Γιάννη δίπλα μου, γιατί περάσαμε και λίγο δύσκολες στιγμές με τις ναυτίες και με ό,τι συνεπάγεται το πρώτο τρίμηνο της κύησης. Ο Γιάννης ήταν πάντα δίπλα μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Το σημαντικό είναι να έρθει το μωράκι» παραδέχτηκε με τη σειρά της η Χάρις Δαμιανού.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του Γιάννη Καλλιάνου και της Χάρις Δαμιανού

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους όπου Γιάννης Καλλιάνος και Χάρις Δαμιανού, έλαμπαν από ευτυχία και αγάπη. Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ενώ μάρτυρες ήταν οι επιχειρηματίες και φίλοι του μετεωρολόγου, Γιώργος Καπνάκης και Ηλίας Λαμπρινάκος.

Η νύφη, επίλεξε ένα λευκό μίντι αέρινο φόρεμα, με nude γόβες, ενώ μαλλιά και make up ήταν πολύ απλά. Από την άλλη ο γαμπρός φόρεσε ένα μπλε κοστούμι.

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού οικογένεια γάμος

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού γάμος

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού πολιτικός γάμος

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού παντρεύτηκαν

Γιάννης Καλλιάνος Χάρις Δαμιανού φωτογραφίες γάμου