Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Open - «Μητσοτάκη γ...σαι»

“Παραιτηθείτε" φώναζε οργισμένος ένας πυρόπληκτος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Open - «Μητσοτάκη γ...σαι»

Οργή και θλίψη επικρατεί αυτές τις μέρες για το πλήθος των πυρκαγιών που έχουν πλήξει τη χώρα μας. Ανάμεσά τους και ένας άτυχος άνδρας από τη Βαρυμπόμπη που είδε την περιουσία του να χάνεται μέσα στις φλόγες.

Ο κύριος, μίήσε στην κάμερα του Open και μεταξύ άλλων ξέσπασε για την αντιμετώπιση της κατάστασης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Το ξέσπασμα του πυρόπληκτου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις φωτιές

Ο Τριανταφυλλόπουλος ξεμπροστιάζει τον Μητσοτάκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θέλησε να σχολιάσει τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ποστάροντας μία αρκετά σκληρή φωτογραφία, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχθηκε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της καριέρας του και μίλησε με πολύ βαριές κουβέντες για τον πρωθυπουργό.

Το συγκκριμένο ξέσπασμα δεν είναι το πρώτο που βλέπουμε να γίνεται κατά του Πρωθυπουργού.

«Κυνήγησες να κλείσεις τη «Ζούγκλα» με «μαϊμού» πρόστιμα! Προσπάθησες να πάρεις το σπίτι των παιδιών μου με «μαϊμού» πρόστιμα!Το έκανες σε έναν άνθρωπο που δεν έκρυψε ποτέ ούτε ένα ευρώ απο την εφορία, δωρολήπτη της SIEMENS! Γι αυτήν την χελωνίτσα όμως θα πληρώσεις!Κούλη Μητσοτάκη…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.