Open: Η στιγμή που γίνεται η επίθεση στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τις φωτιές

Ούρλιαζαν σε live σύνδεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Open: Η στιγμή που γίνεται η επίθεση στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τις φωτιές

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς στην Αττική, όταν δύο δημοσιογράφοι και ένας οπερατέρ του Open δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 15 ατόμων.

«Ήταν πολλοί κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που μας καλούσαν και εχθές και προχθές για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις περιουσίες τους. Είναι κάτι πάρα πολύ ανθρώπινο το καταλαβαίνουμε όλοι. Ίσως και εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση τους να κάναμε το ίδιο.

Δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ στο τι συνέβη χθες το βράδυ γιατί είναι μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Εμένα προσωπικά επειδή δεν έχω και πολλά χρόνια στο χώρο, είναι τουλάχιστον επτά, σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά. Να πω ότι εγώ σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά δεν έπαθα τίποτα. Εμένα απλά με πιέσανε, με σπρώξανε να μπω μέσα στο αυτοκίνητο, τον Κώστα όμως τον χτυπήσανε και τον οπερατέρ και τον κλέψανε.

Τέλος πάντων είναι περιστατικά το οποίο δεν είναι καλό να συμβαίνουν γιατί εμείς το ξέρετε πάρα πολύ καλά, την ίδια δουλειά κάνουμε. Βγαίνουμε για να δουλέψουμε. Δεν βγαίνουμε ούτε για να παίξουμε με τον πόνο του άλλου και δεν νομίζω ότι κανένας θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου ειδικότερα σε τέτοιες συνθήκες», είπε η ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη που δέχθηκε την επίθεση.

Η στιγμή που δέχονται την επίθεση οι δημοσιογράφοι του Open

Νωρίτερα ο Κώστας Αλατζάς έζησε ένα απίστευτο περιστατικό στον αέρα του δελτίου

Οργή και θλίψη επικρατεί αυτές τις μέρες για το πλήθος των πυρκαγιών που έχουν πλήξει τη χώρα μας. Ανάμεσά τους και ένας άτυχος άνδρας από τη Βαρυμπόμπη που είδε την περιουσία του να χάνεται μέσα στις φλόγες.

Ο κύριος, μίήσε στην κάμερα του Open και μεταξύ άλλων ξέσπασε για την αντιμετώπιση της κατάστασης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες.