Αγνώριστη σήμερα η Ελευθερία Καρναβά του GNTM - Ποζάρει με άκρως αποκαλυπτικό μαγιό

Καμία σχέση με το κοριτσάκι που θυμάστε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη σήμερα η Ελευθερία Καρναβά του GNTM - Ποζάρει με άκρως αποκαλυπτικό μαγιό

Η Ελευθερία Καρναβά ήταν η παίκτρια που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Ήταν το Golden Pass, το οποίο είχε ξετρελάνει τότε τη Βίκυ Καγιά αν και δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Τη χρονιά εκείνη, το βραβείο είχε μοιραστεί στα δύο. Μισό στην Άννα Μαρία Ηλιάδου και μισό στην Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία βέβαια πλέον έχει στραφεί προς την τηλεόραση και ασχολείται λιγότερο με τον χώρο του μόντελινγκ.

Η Ελευθερία Καρναβά εντυπωσίασε τους κριτές στην οντισιόν της και παρά την απειρία της, πήρε το πολυπόθητο Golden Pass. Η πορεία της στο παιχνίδι δεν ήταν ιδανική και τελικά αποχώρησε, σχετικά νωρίς. Η ίδια βέβαια σε δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή της, δε δίστασε να «αδειάσει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Κρατάω επαφές με όλα τα κορίτσια εκτός από τις FF. Από τις FF μιλάω μόνο με τη Μαρτίνα, η οποία μου ζήτησε συγγνώμη όταν τελείωσε το παιχνίδι και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.(…) Δεν μιλάω με τους κριτές, είμαι πολύ ντροπαλή για να τους στείλω μήνυμα να ρωτήσουν τι κάνουν», είχε πει πριν από λίγο καιρό.

Σήμερα, μοιάζει να είναι εντελώς άλλος άνθρωπος. Το κοριτσάκι με τα μακριά κόκκινα μαλλιά και τα γυαλιά που γνωρίσαμε, έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, και οι φωτογραφίες της στο Instagram κόβουν την ανάσα των διαδικτυακών της φίλων.

Η φωτογραφία της Ελευθερίας Καρναβά με αποκαλυπτικό μαγιό

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Ελευθερία Καρναβά

Η Ελευθερία είναι 22 χρονών και κατάγεται από την Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές πάνω στον κινηματογράφο και θέλει να γίνει σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική και βλέπει πολλές ταινίες. Ονειρεύεται να κάνει καριέρα ως μοντέλο.

Μέσω του modelling, επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητα για να μεταδώσει μηνύματα πάνω σε θέματα ηθικής.

Θέλει να ποζάρει για το εξώφυλλο της ελληνικής – και όχι μόνο – Vogue, καθώς και να σκηνοθετήσει μία ταινία στο Hollywood.