Ελευθερία Καρναβά: «Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Προτιμώ τη Ζενεβιέβ στο GNTM»

Δε δίστασε να το πει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελευθερία Καρναβά: «Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Προτιμώ τη Ζενεβιέβ στο GNTM»

Η Ελευθερία Καρναβά βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά να βλέπει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Η πρώην παίκτρια του αγαπημένου ριάλιτι μοντέλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε μέσα στο παιχνίδι αλλά και στις δουλειές που έκανε μετά από το GNTM.

Κάποια στιγμή, η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν παρακολούθησε φέτος και αν της έλειψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την κριτική επιτροπή.

«Δεν είδα πολύ από το GNTM φέτος, αλλά προτιμώ τη Ζενεβιέβ. Είναι πολύ αστεία αυτά που λέει. Πίσω από τις κάμερες είναι όπως ακριβώς τη βλέπετε και στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Καρναβά.

Πριν από λίγες μέρες βέβαια, η Βίκυ Καγιά κλήθηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση για δηλώσεις που είχε κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έδειξε να είναι πραγματικά ενοχλημένη με τη στάση της.

Πριν τις δηλώσεις της Ελευθερίας Καρναβά ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε «αδειάσει» τo GNTM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» για ακόμα μία φορά το GNTM 3, ξεκαθαρίζοντας πως μίλησε με την Ζενεβιέβ και της επιβεβαίωσε πως δεν πέρασε καθόλου καλά.

Η παρουσιάστρια είχε πει πριν από λίγο καιρό πως η Ζενεβιέβ δεν ήταν χαρούμενη και πως φαινόταν ότι δεν περνάει καλά στον φετινό κύκλο του GNTM.

Oι συνεργάτες της αλλά και η ίδια η Ζενεβιέβ, είχαν διαψεύσει τα λεγόμενα της Ηλιάνας ωστόσο το μοντέλο στις νέες δηλώσεις της φάνηκε να επιμένει.

«Την είδα τη Ζενεβιέβ μετά τον τελικό, δεν είναι όντως χαρούμενη. Το επιβεβαιώνει η ίδια. Έχουμε μιλήσει. Ήταν στους Κου Κου όλοι οι κριτές και βρεθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε. Όλα καλά» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία στο ενδεχόμενο να της γινόταν ξανά πρόταση για να επιστρέψει στο GNTM, απάντησε: «Εγώ παιδιά είμαι στον Alpha και παρουσιάζω το Pop Up. Δόξα τω Θεώ πηγαίνει καλύτερα. Περνάμε πολύ καλά κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM