Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου με την επίθεση που δέχθηκε το συνεργείο του Open

«Ντρέπομαι για σας...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου με την επίθεση που δέχθηκε το συνεργείο του Open

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/8), όταν μία ομάδα 15 ατόμων επιτέθηκε στο συνεργείο του Open που κάλυπτε τις φωτιές που έχουν πλήξει την Αττική. Η Σίσσυ Χρηστίδου από τη μεριά της, θέλησε να εκφράσει την οργή της με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, Ελευθερία Σπυράκη, η οποία ήταν θύμα της επίθεσης, η αστυνομία βρισκόταν εκεί κοντά ωστόσο δεν επενέβη, ενώ οι μόνοι που τους βοήθησαν ήταν κάποιοι πυροσβέστες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, οργισμένη με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της, αναδημοσιεύοντας το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την επίθεση στους δημοσιογράφους του Open

«Θυμός, φόβος & ντροπή! Μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα, ξεπηδούν μαύρες ψυχές. Ντρέπομαι για σας.. Ας είναι καλά η Ελευθερία Χριστέ μου #Πυρκαγια», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε.

Τα λόγια της Ελευθερίας Σπυράκη για την επίθεση

«Ήταν πολλοί κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που μας καλούσαν και εχθές και προχθές για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις περιουσίες τους. Είναι κάτι πάρα πολύ ανθρώπινο το καταλαβαίνουμε όλοι. Ίσως και εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση τους να κάναμε το ίδιο.

Δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ στο τι συνέβη χθες το βράδυ γιατί είναι μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Εμένα προσωπικά επειδή δεν έχω και πολλά χρόνια στο χώρο, είναι τουλάχιστον επτά, σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά. Να πω ότι εγώ σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά δεν έπαθα τίποτα. Εμένα απλά με πιέσανε, με σπρώξανε να μπω μέσα στο αυτοκίνητο, τον Κώστα όμως τον χτυπήσανε και τον οπερατέρ και τον κλέψανε.

Τέλος πάντων είναι περιστατικά το οποίο δεν είναι καλό να συμβαίνουν γιατί εμείς το ξέρετε πάρα πολύ καλά, την ίδια δουλειά κάνουμε. Βγαίνουμε για να δουλέψουμε. Δεν βγαίνουμε ούτε για να παίξουμε με τον πόνο του άλλου και δεν νομίζω ότι κανένας θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου ειδικότερα σε τέτοιες συνθήκες», είπε η ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη που δέχθηκε την επίθεση.