Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Για την Ελλάδα μας» - Συγκινεί ο Μάριος Καπότσης μετά την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Το σχόλιο της Κόνι Μεταξά

«Για την Ελλάδα μας» - Συγκινεί ο Μάριος Καπότσης μετά την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων
News 07.08.2021 16:01
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες ώρες μετά την τεράστια πρόκριση που εξασφάλισε η Εθνική Ομάδα Πόλο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Μάριος Καπότσης θέλησε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους τους Έλληνες που περνάνε δύσκολες ώρες λόγω των πυρκαγιών που σαρώνουν τη χώρα.

Ο σύντροφος της Κόνι Μεταξά, μέσα στη χαρά του και τον ενθουσιασμό του που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν ξέχασε τη χώρα του και τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Την ανάρτησή του φυσικά σχολίασε και η Κόνι Μεταξά, η οποία βρίσκεται δίπλα του σε κάθε βήμα του και τον στηρίζει στον αγώνα που δίνει στο Τόκιο.

Η ανάρτηση του Μάριου Καπότση

«Για την Ελλάδα μας. Κουράγιο…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε.

«Ζητάμε συγγνώμη για τη χαρά μας, το μυαλό μας είναι στην Ελλάδα»

Μια πολύ σημαντική νίκη σημείωσε η εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, καθώς πέρασε στον μεγάλο τελικό. Ο αρχηγός, Γιάννης Φουντούλης, ωστόσο, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την χαρά τους και να τονίσει πως το μυαλό όλων είναι στην Ελλάδα.

«Κανένας μεγάλος αρχηγός, κανένας Μανώλης Ζερδεβάς δεν έφερε την Ελλάδα μόνος του εδώ. Είμαστε 13, οι προπονητές μας, και έχουμε κάνει ένα ολυμπιακό τουρνουά το οποίο ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα... Έγινε πράξη μέσα από πάρα πολύ κόπο. Πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφράσω τι νιώθω αυτή τη στιγμή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία. Το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα τη γράψουμε.

Με ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας όλοι έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ. Πόσο πόνο έχει προκαλέσει στους Έλληνες όλο αυτό που γίνεται με τις φωτιές. Δεν μπορώ να αφιερώσω κάτι στους ανθρώπους αυτούς, γιατί εμείς εδώ παίζουμε πόλο. Στη χώρα μας κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, καταστρέφονται περιουσίες. Μία νίκη δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων με ό,τι συμβαίνει. Μας θλίβει πολύ. Ευχόμαστε να περιοριστούν όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και να μην κινδυνέψει κανείς άνθρωπος, ζώα, η φύση.

Εμείς, μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ζητώ ένα συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που δείχνουμε να έχουμε, πόσο ενθουσιασμό. Αγωνιζόμαστε όλοι μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε με όλο τον σεβασμό θα πανηγυρίζουμε όσο μπορούμε. Το μυαλό μας όμως είναι στην Ελλάδα και στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα αυτές τις ώρες.

Δεν υπάρχει πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή. Καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου. Καταφέραμε μαζί με τα παιδιά να μνημονεύεται αυτό εδώ και να αποτελεί ορόσημο. Θα είναι κάτι που θα μας ενώνει σε όλη μας τη ζωή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Καιγόταν το σπίτι πολίστα την ώρα που έπαιρνε την πρόκριση στο Τόκιο

Συνεχίζει την άρση βαρών ο Θοδωρής Ιακωβίδης

Share