Γενέθλια για τον Λάκη Γαβαλά - «Οι μαυρόασπρες αυτές φωτό είναι για την θλίψη που νιώθω λόγω των πυρκαγιών»

Αποκάλυψε και την ηλικία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον Λάκη Γαβαλά - «Οι μαυρόασπρες αυτές φωτό είναι για την θλίψη που νιώθω λόγω των πυρκαγιών»

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος ωστόσο δεν τα γιόρτασε όπως προηγούμενες φορές, εξαιτίας των πύρινων μετώπων που έχουν ξεσπάσει στην χώρα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την τούρτα γενεθλίων του. Ο ίδιος αποκαλύψε μάλιστα πως έκλεισε τα 69 χρόνια ζωής.

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά για τα γενέθλια του

“Άλλη μια γενέθλια επέτειος μπήκε στον παρελθόντα χρόνο… Οι μαυρόασπρες αυτές φωτό είναι για την θλίψη που νιώθω για όσους έχουν υποστεί ψυχολογικά και υλικά προβλήματα λόγω των μεγάλων πυρκαγιών. Και στη δική μου ζωή έχουν καεί τα πάντα (μεταφορικά) και ξανααναζωογονηθεί.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους εσάς που με θωρακίζεται πάντα με τόσο δυνατή αγάπη. Να ξέρετε αυτή είναι η ασπίδα μου. Ξέρω ότι κάποιοι θα θεωρείτε άσκοπο κάποιος να διασκεδάζει τέτοιες στιγμές, απλά εγώ προσωπικά βαρέθηκα τις άσχημες στιγμές που διαρκώς μου δημιουργεί το ίδιο μου το κράτος, και οπότε έχω την ευκαιρία παίρνω αγάλια τη χαρά και προχωρώ…

Καν’ το και συ…‼️ Η ζωή είναι μικρή και ολοένα μικραίνει… Να ζεις πολύ πιο εύτονα τη χαρά από την λύπη… Στα 69 μου ακόμη και το νούμερο δείχνει ότι όλα ήρθαν τα πιάνω κάτω, εγώ όμως υποδέχομαι με αισιοδοξία τα… 70 μου".

Γενέθλια για τον Λάκη Γαβαλά

Γενέθλια για τον Λάκη Γαβαλά φωτογραφία

«Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μέσα σε όλα μίλησε και για την σεξουαλικότητα του.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στο βιβλίο του που θα εκδοθεί, στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αλλά και στην συνεισφορά του στη μόδα ενώ πριν λίγο καιρό έπεσε και θύμα ληστείας.

Λάκης Γαβαλάς για την σεξουαλικότητα του

«Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου και από τον εκδοτικό οίκο ακούω τα καλύτερα. Για να γίνω αυτό που είμαι έχω περάσει πολλές στερήσεις και έχω δουλέψει σκληρά. Το βιβλίο που ετοιμάζω για τη ζωή μου θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Έχω πρόταση από σκηνοθέτη το βιβλίο μου να γίνει ταινία. Νιώθω σαν ένα ελατήριο και είμαι γεμάτος ενέργεια. Αν δεν κάνω όσα κάνω νιώθω πως θα πέσω σε τέλμα.

«Μετά την οικονομική καταστροφή μου με ζήτησαν από την τηλεόραση για τις στιλιστικές μου απόψεις. Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα δυνατός από το απόθεμα σεβασμού των συνεργατών μου. Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο».