Άλλος άνθρωπος δύο χρόνια μετά το GNTM η Ξανθή Τζερεφού - Αδυνατισμένη και αγνώριστη

Καμία σχέση με το κοριτσάκι που θυμάστε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος δύο χρόνια μετά το GNTM η Ξανθή Τζερεφού - Αδυνατισμένη και αγνώριστη

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν το πρώτο plus size μοντέλο που κατάφερε να περάσει στο σπίτι του GNTM, και μάλιστα, οι εμφανίσεις της στο ριάλιτι μόδας είχαν εντυπωσιάσει τους κριτές. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον, η Ξανθή δεν έχει καμία σχέση με το κοριτσάκι που έχετε στο μυαλό σας.

Πέρα από τη μεγάλη απώλεια κιλών, η Ξανθή έχει κάνει κι άλλες σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς και στο στιλ της, ενώ το προφίλ της στο Instagram είναι προσεγμένο και φαίνεται πως ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ.

Η σημερινή εικόνα της Ξανθής Τζερεφού του GNTM

Η άγνωστη "σχέση" της Ξανθής Τζερεφού από το GNTM με τον Θέμη από το Big Brother

το «Ευτυχείτε» μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM Ξανθή Τζερεφού η οποία είπε την άποψή της για το πως βλέπει φέτος το ριάλιτι μοντέλων αλλά και για την άγνωστη φιλία της με τον Θέμη από το Big Brother.

Η ίδια ανέφερε για τον φετινό κύκλο του GNTM: «Σίγουρα είδαμε κορίτσια που δεν είχαν τις προδιαγραφές και με την προσθήκη των αγοριών λες κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτά τα παιδιά; Πού είναι κι εγώ δεν τα έχω δει; Την Ζενεβιέβ την λατρεύω, είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα άνετα να κάνω παρέα».

Τί είπε για την φιλία της με τον Θέμη; «Είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Ταιριάζουμε στο κομμάτι ότι δεν κάτσει να μαλώσει και να χαλάσει τη ζαχαρένια του. Τώρα σαν ριάλιτι είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να πάω εγώ. Δεν είναι του τύπου μου, είναι της ίντριγκας. Με την οικογένειά του είναι πολύ normal, όπως εγώ δεν μου αρέσει να μιλώ για την οικογένειά μου δεν μιλάει ούτε ο Θέμης. Μπορώ να σου πω ότι έχει πάρα πολλούς καλούς φίλους που τον στηρίζουν.» Χαμός στο twitter με τον Θέμη!

Για το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη είπε: «Αρσενικά υπάρχουν πολλά, άνδρες όμως λίγοι. Τουλάχιστον δείξε σεβασμό κι αυτό που είδαμε ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο. Τώρα να βγει να κουκουλώσει τι; Δέξου το και τέλος.»