Σάββας Πούμπουρας: «Με πήρε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τηλέφωνο»

«Μου είπε "Σάββα, η Ελένη είμαι"»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάββας Πούμπουρας: «Με πήρε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τηλέφωνο»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό DownTown ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με την Ελένη Μενεγάκη για τη εκπομπή της.

Η αποκάλυψη του Σάββα Πούμπουρα για την επικοινωνία με την Ελένη Μενεγάκη

Πώς έγινε η πρόταση για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Είχες ποτέ σκεφτεί ότι θα δουλεύατε μαζί;

Όχι. Αλλά όταν είχα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της πριν από δυοτρία χρόνια, υπήρξε ωραία χημεία. Συζητούσαμε on και off camera με πολύ ενδιαφέρον. Με πήρε λοιπόν η ίδια τηλέφωνο, μου είπε «Σάββα, η Ελένη είμαι» και κόλλησα, δεν την κατάλαβα.

Ομολογώ πως χάρηκα πολύ με αυτή την πρόταση. Είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος με εκπληκτικό μαγνητισμό. Ξέρει να κερδίζει τους ανθρώπους. Να σκεφτείς, είχα πει ότι δεν θα ξαναγυρίσω σε πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, όμως είναι ένα νέο challenge και θέλω να το δοκιμάσω.

Σάββας Πούμπουρας Ελένη Μενεγάκη

«Δάκρυζα ενώ έγραφα εκείνη την πρόταση»

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι πια οι φωτιές σε όλη την χώρα, με πολλούς celebrities να προσπαθούν να βοηθήσουν, να ενθαρρύνουν και να στηρίξουν όσο μπορούν μέσα από τα social media. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις με τις πυρκαγιές, με τον ίδιο αρχικά χθες να ξεσπά μέσα από το instagram, αναφορικά με αυτούς που τέτοιες δύσκολες στιγμές εγκαταλείπουν τα ζώα τους.

Αυτή τη φορά, ο Σάββας Πούμπουρας προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία από τις φωτιές και στην λεζάντα έγραψε:

“Δάκρυζα ενώ έγραφα εκείνη την πρόταση.., σε μια φωτογραφία που πίστευα ότι το κακό θα σταματήσει εκεί.. Αλλά δεν σταμάτησε. Γιατί το χάος μέσα μας δεν έχει τέλος. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τίποτε άλλο..”