Η τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Έτσι του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να ευχηθεί με τον πιο τρυφερό τρόπο στον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Η ηθοποιός βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της μιας και πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και έτσι μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την οικογένειά της. Η αλήθεια είναι βέβαια πως τις τελευταίες μέρες ζει στιγμές αγωνίας μιας και η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στο Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Συνεχισε να εξελίσσεσαι οπως μονο εσυ ξέρεις! Σε λατρεύουμε ως τον ουρανό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Έτσι γνωρίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Οκτώ ολόκληρα χρόνια είναι μαζί η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, με την ηθοποιό να θυμάται πως πρωτογνωρίστηκαν.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι ζει τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας και έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδάκια, τον Μάξιμο και την Σιέννα -δείτε εδώ το δεύτερο όνομα που θα πάρει η κόρη τους-.

Πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2017 το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο και μέτα από έναν χρόνο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Αθηνά και ο Φίλλιπος ήταν καλεσμένοι στην βάφτιση της κόρης ενός φιλικού ζευγαριού και εκεί συνάντησε πολλούς φίλους, ανάμεσα τους και οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στη γνωριμία του ζευγαριού το καλοκαίρι του 2013 στην Μύκονο.

Η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε λοιπόν εκείνη την μέρα και θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τα συγκεκριμένα αγαπημένα της πρόσωπα.

“Με αυτούς τους απίθανους τύπους γνώρισα τον άντρα μου… σχεδόν 8 χρόνια πίσω… Πόσο μου είχε λείψει να είμαστε όλοι μαζί πάλι” έγραψε χαρακτηριστικά.

Αθηνά Οικονομάκου ανάρτηση με Φίλιππο Μιχόπουλο