Συγκινεί με την κίνησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου - Στο πλευρό των πυρόπληκτων

«Μέσα μου όμως αισθάνομαι ευλογημένη που γνώρισα τι σημαίνει "εθελοντής"»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί με την κίνησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου - Στο πλευρό των πυρόπληκτων

Τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους και βιώνουν εφιαλτικές στιγμές θέλησε να στηρίξει από την πλευρά της και η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η γνωστή επιχειρηματίας και χημικός επισκέφθηκε το Καπανδρίτι, τις Αφίδνες και την Ιπποκράτειο Πολιτεία προκειμένου να προσφέρει την βοήθεια της, ενώ την ίδια στιγμή και η Βόρεια Εύβοια έχει τυλιχθεί στις φωτιές.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μαζί με άλλους εθελοντές.

Η ανάρτηση της Δήμητρα Κατσαφάδου για τις φωτιές

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που κάνω! Μέσα μου όμως αισθάνομαι ευλογημένη που γνώρισα τι σημαίνει «εθελοντής»... Εθελοντής σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΨΥΧΗ... Είναι αυτός που σου σφίγγει το χέρι και το εννοεί...ή καλύτερα που είναι εκεί χωρίς καμία υποχρέωση...

ΕΥΓΕ σε όλα τα παιδιά που δεν κοιμούνται, που είναι άγρυπνοι φρουροί, που τιμούν την Ελλάδα γιατί έτσι γουστάρουν... Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας! Όποτε με χρειαστείτε θα είμαι εκεί!!!».

Συγκινεί με την κίνησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου

Κίνηση ανθρωπιάς και από τα Lidl σε αυτές τις δύσκολες ώρες

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας, με τις φωτιές που έχουν σαρώσει κάθε γωνιά της, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl, θέλησε να βρεθεί στο πλευρό των πυρόπληκτων και να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο.

Όπως και ο Σκλαβενίτης, έτσι και τα Lidl προσφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, κάτι που ανακοίνωσαν με μία ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram.

Η Lidl Ελλάς στέκεται δίπλα σε όσες και όσους μάχονται με τις φλόγες αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Ταυτόχρονα, στηρίζει όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Προσφέρει άμεσα είδη πρώτης ανάγκης, μέσω του δικτύου καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα.

Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πολιτικής Προστασίας και άλλοι αρμόδιοι θεσμικοί φορείς αποκλειστικά, μπορούν να αποστείλουν αιτήματα για παροχή στήριξης στο email: csr@lidl.gr