Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - «Έκοψα τα μαλλιά μου γιατί έζησα κάτι πολύ δύσκολο...»

«Υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω! Φοβήθηκα πολύ»

Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - «Έκοψα τα μαλλιά μου γιατί έζησα κάτι πολύ δύσκολο...»
News 08.08.2021 14:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου μίλησε πρόσφατα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ίδια, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον κορωνοϊό αλλά και στον λόγο που έκοψε τα μαλλιά της.

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Αληθεύει ότι νόσησες από κορωνοϊό;

Επειδή πέρασα τον Covid – 19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου. Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορωνοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες.

Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορωνοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορωνοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους.

Συγκινούμαι όταν βλέπω τον Ορέστη και ξέρω ότι τόσο αυτός όσο και εγώ περάσαμε τον Covid-19 και τώρα με ένα κείμενο που θα το ήθελαν όλοι οι ηθοποιοί να το παίξουν περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Πέρασα τόσα πολλά αυτή τη χρονιά. θετικά, αρνητικά, είμαι τόσο μπερδεμένη που δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματα. Η ζωή όμως δεν είναι όλο χαρές και πανηγύρια, έχει και πολλές δύσκολες στιγμές αλλά είναι και ρόδα που γυρνάει και φέρνει τα δώρα της. Όπως αυτή τη θεατρική παράσταση, το «Νυφικό κρεβάτι».

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου ο λόγος που έκοψε τα μαλλιά της

Το νέο look της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Change is my middle name.. Η όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια αντί για φραουλες, φτιάξε μια γαμ@τη λεμονάδα.

Haircut by my love @kwnstantinosevenoskrhtikos Shot by @mariadelakou #inthefab #pixie #changemaker #goalgetter».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έκανα ό,τι μπορούσα, μίλησα στην αστυνομία δεν έγινε τίποτα»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση για τη μαρτυρία που «έκαψε» τον Δημήτρη Λιγνάδη

Share