"Υποκλίνεται" ο Γιώργος Τσαλίκης στην εθελόντρια πυροσβέστη, Κατερίνα Ιωαννίδου

«Τόσο απλά.. Κατερίνα σε ευχαριστούμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με το έργο της εθελόντριας πυροσβέστη Κατερίνας Ιωαννίδου. Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που "υποκλίθηκαν" στο μεγαλείο ψυχής της.

Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στην ίδια, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για την Κατερίνα Ιωαννίδου

«INFLUENCER:Ο όρος προέρχεται από το ρήμα influence, που σημαίνει “επηρεάζω” – άρα γενικά αυτό το άτομο ασκεί επιρροή γύρω του. Οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει να επιδείξει πράξεις που παρακινούν και εμπνέουν το κοινό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μπορεί να θεωρηθεί influencer!

Η Κατερίνα Ιωαννίδου από τον Πειραιά, εργάζεται ως υπάλληλος της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού και είναι εθελόντρια πυροσβέστης.

Ενεργοποιήθηκε στον εθελοντισμό από τα 15 της και τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή στις φωτιές στην Ηλεία το 2007, στο Μάτι το 2018, αλλά και στις πλημμύρες στην Εύβοια και στη Μάνδρα. Όπως δήλωσε η ίδια στα «Νέα»: «Κακοποιήθηκα μικρή.. Τώρα θέλω να προσφέρω» Τόσο απλά.. Κατερίνα σε ευχαριστούμε». Στο μεταξύ, ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε στην Πάρνηθα.

«Εσύ δεν νιώθεις απόγνωση;»

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγούμενου προχώρησε ο Γιώργος Τσαλίκης. Αφορμή φυσικά στάθηκε η φωτιά στην Βαρυμπόμπη, που έχει ξεσπάσει σε πολύ μεγάλο και ανησυχητικό βαθμό.

Χιλιάδες είναι πλέον αυτοί που έχουν κάνει σχετικές αναρτήσεις, άλλοι για να προσευχηθούν, άλλοι για να κάνουν εκκλήσια για πρώτη βοήθεια και άλλοι για να δείξουν την οργή τους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανήκει στην τελευταία κατηγορία, με τον τραγουδιστή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα συγκλονιστικό βίντεο, με πλάνα από την φλεγόμενη Εύβοια.

Στην λεζάντα έγραψε: “Εικόνα από Εύβοια που μου κόβει την ανάσα.. Εσύ δε νιώθεις απόγνωση όταν βλέπεις να καίγεται έτσι η χώρα μας; Οι ομορφιές μας; Τι θα αφήσουμε ρε στα παιδιά μας; Τι περιβάλλον; Τι φταίνε τα ζωάκια; Δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που ζούμε ΚΑΙ φέτος αλήθεια …”