Απίστευτη "επίθεση" στην Κατερίνα Στεφανίδη - Την "σταύρωσαν" για την ανάρτηση της με τις φωτιές

«Και εγώ αν δεν έπαιρνα μετάλλιο τα ίδια νεύρα θα είχα που θα μας πεις και πυροσβέστες επειδή προσπαθούμε να σώσουμε τον τόπο μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτη

Σε μια ειλικρινή ανάρτηση προχώρησε χθες, Σάββατο, η Κατερίνα Στεφανίδη αναφορικά με τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, έγινε αποδέκτρια αρκετών αρνητικών και επιθετικών σχολίων.

Η Κατερίνα Στεφανίδη που κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είχε γράψει: «Φαίνεται κάποιοι να πιστεύουν ότι αν δεν αναρτήσεις για τις φωτιές δεν σε ενδιαφέρουν ενώ αν αναρτήσεις είσαι ισάξιος πυροσβέστη», είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης της 31χρονης αθλήτριας, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων και απάντησε προσωπικά στον καθένα.

Τα σχόλια και η απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη

Κατερίνα Στεφανίδη ανάρτηση

Κατερίνα Στεφανίδη ανάρτηση σχόλια 2

Κατερίνα Στεφανίδη ανάρτηση σχόλια

Η πρώτη της ανάρτηση μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ίδια θέλησε πολύ να κερδίσει ένα μετάλλιο σε αυτούς του Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με την απογοήτευση της είναι φανερή.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Στεφανίδη προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσα σε όλα, η αθλήτρια υποσχέθηκε να κάνει ξανά υπερήφανους τους Έλληνες στο μέλλον.

“Η επιτυχία και η αποτυχία είναι πάντα τόσο κοντά. Σήμερα δεν κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο ήμουν έτοιμη. Σήμερα δεν κατάφερα να σας φέρω ένα ακόμα μετάλλιο και να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά. Αλλά σήμερα το πάλεψα όσο ποτέ.

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια με ασταμάτητα προβλήματα καταφέρω να έρθω 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είμαι η μόνη αθλήτρια στον τελικό που έφτασε το φετινό της ρεκόρ. Και για αυτό δεν μπορώ να είμαι τίποτα άλλο παρά υπερήφανη.

Τα Ολυμπιακά μετάλλια δεν είναι εύκολα και οι άλλες αθλήτριες ήταν ξεκάθαρα καλύτερες από εμένα σήμερα και τα άξιζαν περισσότερο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον”, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Κατερίνα Στεφανίδη η πρώτη της ανάρτηση μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στους Ολυμπαικούς Αγώνες