Απίστευτο "ξεμπρόστιασμα" από τον Λευτέρη Ελευθερίου - Χαμός στα social media

"Ξεφτίλισε" δημόσια τον χάκερ που του έκλεψε τον λογαριασμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο

Θύμα χάκερ και διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Λευτέρης Ελευθερίου, όπως χιλιάδες ακόμα celebrities. Ωστόσο, ο ίδιος δεν το άφησε έτσι και έβαλε τον υπαίτιο στην θέση του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε και πήρε πίσω το προφίλ του στα social media και μάλιστα γνωσοποίησε την εν λόγω είδηση με ένα παράδοξο τρόπο.

Ο ίδιος δημοσίευσε λοιπόν στο facebook το μήνυμα που του έστειλε ο χάκερ, το οποίο ανέφερε τα εξής: «Γεια σας, είμαι χάκερ. Έκλεψα τον λογαριασμό σου. Ξέρω ότι είστε διάσημοι από τον λογαριασμό σας και είναι πολύτιμος για εσάς. Αν θέλετε πίσω τον λογαριασμό σας, θα κάνω μια μικρή συμφωνία μαζί σας. Αφού απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, θα σας πω τι να ζητήσετε, διαφορετικά δεν θα μπορείτε οπτέ να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Περιμένω την απάντησή σας».

Σε μόλις λίγα λεπτά, μάλιστα, ο Λευτέρης Ελευθερίου έλαβε πολλά σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους που τον προέτρεπαν να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το μήνυμα του χάκερ που έλαβε ο Λευτέρης Ελευθερίου

Απίστευτο 'ξεμπρόστιασμα' από τον Λευτέρη Ελευθερίου

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Λευτέρη Ελευθερίου

Γεννήθηκε την άνοιξη του 1979 και μεγάλωσε στη Νάξο, αλλά από το 1990 ζει στην Αθήνα. Ξεκίνησε το 2002 με το θεατρικό εργαστήρι «Χαλίνδρα» στο Χαλάνδρι. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια στο «Θέατρο των Αλλαγών» και στη συνέχεια σπούδασε στη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αρχή», της Νέλλης Καρρά. Έχει παίξει στην παράσταση «Καμένα Βούρλα» της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε και στην τηλεόραση και έκτοτε συμμετείχε σε αρκετές παραγωγές.

Κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις στο ευρύ κοινό, το 2010 όταν και ενσάρκωσε τον ρόλο του Μίρι στη σειρά του Mega “Η γενιά των 592 ευρώ”. To instagram του ηθοποιού είναι lefteris_eleftheriou_official.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έκανε μία… εξομολόγηση. Όσο και αν δεν του φαίνεται όπως λέει ο ίδιος έχει κόμπλεξ με το ύψος του.

“Έχω κόμπλεξ με το ύψος μου και με το αν γερνάω. Με φοβίζουν τα γηρατειά, οι άσπρες τρίχες που εμφανίζονται, οι ρυτίδες. Και με το ύψος μου έχω κόμπλεξ, γιατί είμαι 1μ.73 και ιδανικά θα ήθελα να είμαι 1μ.85. Θα μου έβαζα, δηλαδή, δέκα πόντους.

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: “Βασικά το κόμπλεξ με το ύψος μου έχει να κάνει με το θέμα της τελειότητας. Θέλω να είμαι τέλειος, με κυνηγά η εικόνα της τελειότητας.”Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι παντρεμένος με την Τατιάνα Καλαντζή η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός και έχει και κανάλι στο YouTube. Έχουν δύο παιδιά, 7 και 9 ετών.