Φωτιά στην Εύβοια: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ έσωσε γατάκι από την πυρκαγιά

Συγκινητική στιγμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτιά στην Εύβοια: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ έσωσε γατάκι από την πυρκαγιά

Χωρίς σταματημό είναι αυτές τις δύσκολες μέρες οι ρεπόρτερ που προσπαθούν να μεταδώσουν τις εξελίξεις για τις πυρκαγιές. Μάλιστα, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαρίνα Δεμερτζιάν συγκίνησε με την κίνηση της.

Η ρεπόρτερ συγκεκριμένα την ώρα που κάλυπτε τη φωτιά στο Πευκί που έχει πια παραδοθεί στις φλόγες, ξαφνικά αντιλήφθηκε ένα γατάκι σε ένα σπίτι που καιγόταν.

Εκείνη τη στιγμή, το πήρε αμέσως μαζί της και το απομάκρυνε από τη φωτιά.

Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους του Open την ώρα που μετέδιδαν τις εξελίξεις για τη φωτιά

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν 15 άγνωστοι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και τεχνικούς του Open. Συγκεκριμένα, στην Ελευθερία Σπυράκη και τον Κώστα Αλατζά καθώς και τον οπερατέρ τους, τη στιγμή που κάλυπταν τις φωτιές στον Άγιο Στέφανο.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού εμφανώς συγκλονισμένη ενώ τόνισε πως η αστυνομία βρισκόταν εκεί και δεν επενέβη.

Οι άγνωστοι χτύπησαν τον Κώστα Αλατζά έκαναν ζημιές στο αυτοκίνητο ενώ έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ. Σύμφωνα με την Ελευθερία Σπυράκη, οι μόνοι που επενέβησαν, ήταν κάποιοι πυροσβέστες. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής (6/8), οι ρεπόρτερ του Open έζησαν τον τρόμο από τις φλόγες.