Το τέχνασμα του ΣΚΑΪ για να μην βρίζει ο κόσμος on air

Μετά τα πολλά απρόοπτα βρέθηκε η λύση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το τέχνασμα του ΣΚΑΪ για να μην βρίζει ο κόσμος on air

Τις τελευταίες μέρες ρεπόρτερ από όλα τα κανάλια έχουν ξεχυθεί στις περιοχές της Ελλάδας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις φωτιές και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετά απρόοπτα να λαμβάνουν χώρα on air.

Με την επίθεση στους δημοσιογράφους του Open να είναι με διαφορά αυτό που ξεχωρίζει, ο ΣΚΑΪ θέλησε να προστατεύσει τους ρεπόρτερ του και την ίδια στιγμή να αποφύγει τις βρισιές σε ζωντανή σύνδεση από αγανακτισμένους ανθρώπους που τόσες μέρες βλέπουν την περιουσία τους να καίγεται.

Το κόλπο του ΣΚΑΪ για να αποφύγει τις βρισιές on air

Έτσι λοιπόν, πλέον βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του σταθμού, νεαρούς ρεπόρτερ, οι οποίοι δεν έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μπροστά στο γυαλί, ενώ κανείς δεν κρατάει μικρόφωνο με το διακριτικό του σταθμού πάνω του.

ΣΚΑΪ φωτιές

Νέο επεισόδιο προπηλακισμού στην ρεπόρτερ του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη

Τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας προσπαθεί να καλύψει με το ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος του OPEΝ, Ελευθερία Σπυράκη. Ωστόσο, η ίδια, δέχτηκε ξανά "επίθεση".

Λίγες μέρες μετά την τραμπουκική επίθεση που δέχτηκε μαζί με το συνεργείο του καναλιού στη Βαρυμπόμπη σειρά, η ίδια δυστυχώς δέχτηκε ξανά παρόμοιο επεισόδια.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Σπυράκη βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας και όσο κάλυπτε το ρεπορτάζ της, προπηλακίστηκε από κάτοικο η οποία με φτυάρι στο χέρι την έσπρωξε να την απομακρύνει από το σημείο που στεκόταν, λέγοντας της πως στο σημείο εκείνο ήταν το σπίτι της.

«Ήταν πολλοί κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που μας καλούσαν και εχθές και προχθές για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις περιουσίες τους. Είναι κάτι πάρα πολύ ανθρώπινο το καταλαβαίνουμε όλοι. Ίσως και εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση τους να κάναμε το ίδιο.

Δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ στο τι συνέβη χθες το βράδυ γιατί είναι μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Εμένα προσωπικά επειδή δεν έχω και πολλά χρόνια στο χώρο, είναι τουλάχιστον επτά, σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά. Να πω ότι εγώ σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά δεν έπαθα τίποτα. Εμένα απλά με πιέσανε, με σπρώξανε να μπω μέσα στο αυτοκίνητο, τον Κώστα όμως τον χτυπήσανε και τον οπερατέρ και τον κλέψανε.

Τέλος πάντων είναι περιστατικά το οποίο δεν είναι καλό να συμβαίνουν γιατί εμείς το ξέρετε πάρα πολύ καλά, την ίδια δουλειά κάνουμε. Βγαίνουμε για να δουλέψουμε. Δεν βγαίνουμε ούτε για να παίξουμε με τον πόνο του άλλου και δεν νομίζω ότι κανένας θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου ειδικότερα σε τέτοιες συνθήκες», είπε η ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη που δέχθηκε την επίθεση.

TAGS