«Ράγισε καρδιές» με την ανάρτησή του για τα 17 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Η υπέροχη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» με την ανάρτησή του για τα 17 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία των γονιών του, για να θυμηθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, κάθε χρόνο θυμάται τον πατέρα του και μοιράζεται μερικά πολύ ξεχωριστά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον πατέρα του

«Η Αλίκη με τον Δημήτρη σε διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας “Η αρχόντισσα και ο αλήτης” που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Δεκεμβρίου του 1968 κατακτώντας την πρώτη θέση εισπρακτικά ανάμεσα στις 108 ταινίες της σεζόν. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός θα φύγει από την ζωή σαν σήμερα πριν 17 χρόνια για να συναντήσει την αγαπημένη του Αλίκη στην αιωνιότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτρησή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

«Θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και την σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης»

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε νωρίτερα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, με αφορμή τα 25 χρόνια από τον θάνατό της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πολλές φορές ανακαλεί στην μνήμη του τους γονείς του, μέσα από φωτογραφίες στα social media.

Λίγο μετά λοιπόν την ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλια της μητέρας του, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφίας της σπουδαίας ηθοποιού, ραγίζοντας καρδιάς με τα λόγια του.

«Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια από το “φευγιό” σου, θα είσαι όμως πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και την σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης, χαράς και αισιοδοξίας. Αποτελείς για όλους μας ένα μοναδικό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αγάπης για την ζωή, ένα παράδειγμα εργατικότητας και δημιουργίας συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο και την αγνότητα και την ξενοιασιά των παιδικών μας χρόνων.

Το έργο σου φτιαγμένο από την δίψα για δημιουργία, το άστρο σου και την απαράμιλλη αφοσίωση στον χώρο που υπηρέτησες για σαράντα ολόκληρα χρόνια θα συνεχίζει να συντροφεύει και να μεγαλώνει γενιές ολόκληρες που θα υποκλίνονται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στο φαινόμενο Αλίκη, ένα φαινόμενο που όμοιο του δεν θα υπάρξει ποτέ».