O Snik έβαψε τα μαλλιά του πορτοκαλί τιγρέ - Είναι αγνώριστος

Αυτό θα πει αλλαγή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
O Snik έβαψε τα μαλλιά του πορτοκαλί τιγρέ - Είναι αγνώριστος

Σε μια σοκαριστική αλλαγή στα μαλλιά του προχώρησε χθες ο Snik, που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε. Ο γνωστός τράπερ μας επιβεβαιώσε για ακόμη μια φορά πόσο ξεχωριστό και εκκεντρικό στυλ έχει.

Λίγο μετά το ατύχημα που είχε το αυτοκίνητο του, o Snik αποφάσισε να μετατρέψει τα καστανά του μαλλιά σε... πορτοκαλί τιγρέ με μαύρες γραμμές!

Φυσικά, ο ίδιος απαθανάτισε το νέο του hairlook και αμέσως το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “8 lives left (Οκτώ ζωές έμειναν)”.

Η αλλαγή στα μαλλιά του Snik

O Snik έβαψε τα μαλλιά του πορτοκαλί τιγρέ

Ρομαντικό δείπνο για Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τόσο ο Snik, όσο και η "πρώην" σύντροφός του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο. Μπορεί οι δυο τους να έχουν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο η μοίρα τους έφερε μαζί στο νησί των ανέμων. Όπως φαίνεται όμως, δεν βρέθηκαν τυχαία εκεί, αλλά ήταν... κανονισμένο.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ο τράπερ έκανε ξανά follow την παρουσιάστρια και από εκείνη τη στιγμή, οι φήμες που τους θέλουν να είναι ξανά μαζί έχουν «φουντώσει».

Λάδι στη φωτιά λοιπόν ρίχνει και η εμφάνιση του Snik στη Μύκονο, τον καιρό που βρίσκεται εκεί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κάμερα του Mykonos Live TV, τον κατέγραψε να κάνει βόλτες στα στενά του νησιού πριν επιβληθεί το lockdown, ενώ ο Πέτρος Νάζος, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, μίλησε στο Καλοκαίρι Not και άφησε να εννοηθεί πως ο Snik έψαχνε την Ηλιάνα.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν ο Πέτρος Νάζος είχε δίκιο, αφού ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όχι μόνο συναντήθηκαν, αλλά απόλαυσαν ένα άκρως ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο του Νουσρέτ. Την αποκάλυψη έκανε η Soula Glamorous στο Instagram σήμερα 20/7 πρωί πρωί.

Συγκεκριμένα, παρατήρησε το δαχτυλίδι που φοράει στο δάχτυλο της το μοντέλο, το οποίο είναι ίδιο με το δαχτυλίδι που φοράει το χέρι που απεικονίζεται στην ανάρτηση του τράπερ στο προφίλ του.

Μάλιστα, κοινοποίησε και ένα μήνυμα που δέχτηκε από follower της, όπου ανέφερε πως η μπριζόλα που έφαγαν κοστίζει μαζί με το show που κάνει ο σεφ περίπου 1.700 ευρώ.

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου πανάκριβο εστιατόριο

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως Snik και Ηλιάνα είναι μαζί στην Μύκονο

Στην Μύκονο Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου επανασύνδεση

Ρομαντικό δείπνο για Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου