Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η μοναδική φωτογραφία που έχει στο instagram του με την Ζέτα Μακρυπούλια

Ακόμα και μετά τον χωρισμό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η μοναδική φωτογραφία που έχει στο instagram του με την Ζέτα Μακρυπούλια

Παρά το γεγονός πως λίγο μετά τον χωρισμό τους φημολογείται πως η Ζέτα Μακρυπούλια έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και γύρισε στο πατρικό της, οι δυο τους κρατάνε σιγή ιχθύος και μέχρι στιγμής ούτε έχουν επιβεβαιώσει, ούτε όμως διαψεύσει κάτι από όσα ακούγονται.

Επίσης, κανείς από τους δυο δεν έχει διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει την πρώτη μέρα του 2021 "οικογενειακή" φωτογραφία με την Ζέτα και τα κατοικίδιά τους. Να σημειωθεί πως είναι η μία και μοναδική που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του με την ηθοποιό.

Ακόμα δεν έχει... κατέβει! Όταν γίνει κι αυτό τα πράγματα σίγουρα θα είναι οριστικά και αμετάκλητα...

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια χωρισμός

Καμία μοναξιά για την Ζέτα Μακρυπούλια - Ποιος την παρηγορεί μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

“Καταφύγιο” στην αγκαλιά του κολλητού της φίλου Νίκου Μουτσινά βρήκε η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό. Οι δυο τους κάνουν μαζί διακοπές στη Σαμοθράκη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, και ίσως είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που εκείνη απαρνήθηκε το αγαπημένο της νησί την Πάρο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία ο πρώην αγαπημένος της. Όσο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Αφού αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες συναυλίες του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, καθώς ένας μουσικός τους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λέγεται ότι για την ώρα παραμένει στην Αθήνα και προετοιμάζεται για τη συναυλία τους στην Τεχνόπολη στις 31 Αυγούστου.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης χωρισμός