Η Μαρία Ματσούκα μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της - Η τρυφερή ανάρτηση

«Ελπίζω σε ένα μέλλον, δίχως εμπρησμούς, δίχως βία, χωρίς την ύπαρξη του κορωνοϊου! Για όλα τα παιδιά του κόσμου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαρία Ματσούκα μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της - Η τρυφερή ανάρτηση

Τέσσερις μήνες ζωής κλείνει σήμερα (10/80) ο γιος της Μαρίας Ματσούκα. Με αφορμή λοιπόν την ξεχωριστή αυτή μέρα, η ίδια -που δεν τον αποχωρίζεται λεπτό από την αγκαλιά της- θέλησε να μας δείξει για πρώτη φορά το προσωπάκι του.

Η γνωστή σχεδιάστρια λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδεψε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ματσούκα με τον γιο της

Στην λεζάντα έγραψε: «Αυτός είναι ο γιος μου, ο μπέμπης μου, το παιδί μου και σήμερα μπαίνει στον τέταρτο μήνα… Τον κοιτάω και μέσα στα μάτια του αντικρίζω την πηγαία αγάπη, την αγνότητα, την αθωότητα… έπειτα σκέφτομαι όλα τα παιδάκια, όλα τα μωράκια και προσεύχομαι για ένα καλύτερο, ένα ευοίωνο μέλλον…

Ένα μέλλον το οποίο δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς τους γονείς, αλλά και από την κοινωνία στο σύνολο ή οποία έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία των γονέων, των κηδεμόνων, των δασκάλων και όλων των ενηλίκων και κατά συνέπεια των παιδιών…

Ελπίζω σε ένα μέλλον, δίχως εμπρησμούς, δίχως βία, χωρίς την ύπαρξη του κορωνοϊού… Για όλα τα παιδιά του κόσμου αξίζει και οφείλουμε να παλέψουμε με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει…».

Πριν λίγο καιρό η Μαρία Ματσούκα είχε τα γενέθλια της

Η Μαρία Ματσούκα πριν από λίγες ημέρες, είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με την αγαπημένη της αδελφή, Δήμητρα.

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και η Δήμητρα είναι πάντα στο πλευρό της μικρότερης αδελφής της σε ό,τι κι αν κάνει για αυτό και δεν θα μπορούσε να λείπει από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η Δήμητρα Ματσούκα μάλιστα, ανέβασε δύο φωτογραφίες στα insta stories, όπου την αγκαλιάζει και της εύχεται χρόνια πολλά. «Birthday girl» και «Sister time» σημείωσε πάνω στις φωτογραφίες τους και δέχτηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι δυο αδελφές, πολύ άνετες και χαλαρές, φορούν τις φόρμες τους και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανατίζει στις πιο τρυφερές στιγμές τους, αγκαλιασμένες και αγαπημένες.

Δήμητρα Μαρία Ματσούκα