Θρήνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η συγκινητική του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Intsagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να αποχαιρετήσει έναν καλό του φίλο που έφυγε από τη ζωή.

Μπορεί το τηλεοπτικό μέλλον του Ντάνου να προχωράει κανονικά και να οδεύει προς ένα νέο βήμα, ωστόσο ο πρώτος νικητής του Survivor, κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία μεγάλη απώλεια.

Έτσι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία του φίλου του και με πολύ λιτό τρόπο τον αποχαιρέτησε.

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Καλό παράδεισο Ζαγόρ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Γιώργος Αγγελόπουλος πένθος

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Για ακόμη μια φορά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκίνησε με την πράξη ανθρωπιάς του. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην απραγής, βλέποντας όλον αυτόν τον χαμό με τις φωτιές.

Συγκεκριμένα, έπλευσε προς το Πευκί της Εύβοιας από την Σκιάθο με ένα από τα σκάφη της εταιρείας του, μαζί με έναν φίλο του, προκειμένου να βοηθήσει τους πυρόπληκτους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγο αργότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφει τις ακτές της καμμένης σχεδόν Εύβοιας.

«Πευκί Εύβοιας. Πέμπτη μέρα καταστροφής. Εμπόλεμη ζώνη» έγραψε χαρακτηριστικά στα αγγλικά.

«Δεν θα έκανα promotion με την καταστροφή»

Μια κίνηση ανθρωπιάς έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις φωτιές της Εύβοιας. Συγκεκριμένα, πήγε με το σκάφος του στη περιοχή προκειμένου να μεταφέρει πυρόπληκτους σε ασφαλή σημεία, να φέρει καύσιμα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως φαίνεται όμως, πολύ ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά αυτή του τη κίνηση, καθώς υποστήριξε πως το έκανε για το φαίνεσαι αλλά και για να προωθήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Φυσικά, αυτή η αντίδραση ορισμένων εξόργισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα, προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από τα social media.

“Όποιος τυχαίνει να μη με γνωρίζει και να μην ξέρει πώς σκέφτομαι, ας ρωτήσει κάποιον που ξέρει από σκάφη, για να καταλάβει ότι ένα άσπρο σκάφος ενός μήνα στο νερό για επαγγελματική χρήση, μπορεί να καταστραφεί πολύ εύκολα και δεν θα έκανα promotion με την καταστροφή του. Το σκάφος είναι και το τελευταίο που με ενδιαφέρει, γιατί ακόμα η φωτιά δεν έχει τελειώσει”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

Γιώργος Αγγελόπουλος ξέσπασμα για τις φωτιές