Νέα ανάρτηση - «καρφί» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

"Όταν ο ηγέτης γίνεται «ρόμπα»..."

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα ανάρτηση - «καρφί» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μία νέα ανάρτηση θέλησε να κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προκειμένου να ασκήσει κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της κρίσης με τις φωτιές στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, παραλλήλισε το μήνυμα που απηύθυνε στους πολίτες ο πρωθυπουργός το βράδυ της Δευτέρας (10/8) με τη δήλωση που είχε κάνει μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Αριστοτελία και παύλα μέρος 2ον ή πως ο ηγέτης γίνεται «ρόμπα»! Ο κ.Μητσοτάκης για την τραγωδία στο Μάτι απαιτεί την παραίτηση των Τόσκα, Σκουρλέτη, Δούρου, Γραμ. Πολιτικής Προστασίας.

Δηλαδή των σημερινών Χρυσοχοΐδη, Βορίδη, Πατούλη, Χαρδαλιά! Ποιός Έλληνας, αναφωνεί με το κατάλληλο επικοινωνιακό στήσιμο πίσω από το πόντιουμ, μπορεί πλέον να τους εμπιστευτεί για την επόμενη πυρκαϊά! Απορεί πως η τραγωδία δεν ακολουθείται απο μία πράξη ευθύνης που είναι η παραίτηση!

Σωστά όλα αυτά και αυτονόητα όταν αφορούν βεβαίως βεβαίως τους απέναντι. Σήμερα ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι «καθαρίζει» με μία συγνώμη και την πομπώδη φράση «οι ευθύνες θα αποδωθούν στο μέλλον»… Όταν ο ηγέτης γίνεται «ρόμπα» και ο Κυριάκος Κούλης...», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

"Θα πληρώσεις! Προσπάθησες να..."

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θέλησε να σχολιάσει τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ποστάροντας μία αρκετά σκληρή φωτογραφία, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχθηκε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της καριέρας του και μίλησε με πολύ βαριές κουβέντες για τον πρωθυπουργό.

Το συγκκριμένο ξέσπασμα δεν είναι το πρώτο που βλέπουμε να γίνεται κατά του Πρωθυπουργού, καθώς τις προηγούμενες μέρες, ένας πυρόπληκτος τον «στόλισε» on camera.

«Κυνήγησες να κλείσεις τη «Ζούγκλα» με «μαϊμού» πρόστιμα! Προσπάθησες να πάρεις το σπίτι των παιδιών μου με «μαϊμού» πρόστιμα!Το έκανες σε έναν άνθρωπο που δεν έκρυψε ποτέ ούτε ένα ευρώ απο την εφορία, δωρολήπτη της SIEMENS! Γι αυτήν την χελωνίτσα όμως θα πληρώσεις!Κούλη Μητσοτάκη…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.