Άσχημα νέα για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως έπεσε θύμα απάτης καθώς άγνωστος χάκαρε τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ηθοποιός, που μόλις χθες έχασε έναν καλό του φίλο, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου και προσπαθεί να επαναφέρει το προφίλ του.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Άγνωστος χάκερ παραβίασε και εξαφάνισε το προφίλ μου στο instagram “spyros mpimpilas” στέλνοντας μήνυμα ότι αφού είμαι δημόσιο πρόσωπο με πάνω από 50.000 ακόλουθους, πρέπει να ακολουθώ τις “συμβουλές” του…Kατέθεσα μήνυση κατ’ αγνώστου στη ΓΑΔΑ, όπου ούτε εκεί μπορέσαν να βοηθήσουν για την επαναφορά του.. Θλιβερό να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Σπύρος Μπιμπίλας διαδικτυακή απάτη

"Με έλεγαν μαϊντανό, με αποκαλούσαν κιτς τύπο και γενικά προσπαθούσαν να με παρουσιάσουν ως trash"

Ο Σπύρος Μπιμπίλας όπως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, γνωρίζουν είναι πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων και του Οργανισμού Διονύσου.

Αυτές τις ημέρες το όνομά του έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω των καταγγελιών που έχουν εμφανιστεί στον χώρο. Ο ίδιος παραχώρησε πρόσφατα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στο Νίκο Νικόλιζα αναφερόμενος στην περίοδο που ένιωθε πως ήταν απλά, "αδιάφορος".

 Σπύρος Μπιμπίλας

Όταν πηγαίνεις στο σπίτι των φίλων σου, μετά τα τελευταία γεγονότα, ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση που σου κάνουν;

Όλοι μου λένε «πες το μας off the record». Αυτό μου έχει σπάσει τα νεύρα (γέλια). Επίσης, γελάω που όλοι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που με το ζόρι περνούσαν κάποτε από δίπλα μου και με κοιτούσαν υποτιμητικά τώρα μου λένε ότι με λάτρευαν από πάντα.

Είναι καρφί στην καρδιά όλο αυτό το υποτιμητικό ύφος που είχαν για σένα;

Όχι, γιατί πάντα ήξερα ποιος είμαι και τους είχα γραμμένους. Τώρα όμως το διασκεδάζω. Τότε, δεν μου έδιναν το βήμα. Τώρα, τους θυμίζω το λάθος τους.

Ποιο είναι το πιο άσχημο σχόλιο που έχει γραφτεί για σένα;

Με έλεγαν μαϊντανό, με αποκαλούσαν κιτς τύπο και γενικά προσπαθούσαν να με παρουσιάσουν ως trash. Αγνοώντας ότι εγώ έπαιζα στα καλύτερα θέατρα, με τους καλύτερους σκηνοθέτες. Ο κάθε άνθρωπος, που με μεγάλη ευκολία καταδικάζει τον συνάνθρωπό του, πρέπει να κοιτάζεται καλύτερα στον καθρέφτη. Ξεχνάνε ότι εγώ είχα πάντα χρήματα και πάντα βοηθούσα τους συνανθρώπους μου. Και δεν τα είχα από την οικογένειά μου. Τα δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ σαν το μυρμήγκι από μικρό παιδί.