Κατερίνα Δαλάκα: Στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους

Συλλέγουν μαζί είδη πρώτης ανάγκης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Δαλάκα: Στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, όπως και άλλοι celebrities, έχουν ριχτεί στη μάχη προκειμένου να ενισχύσουν με όποιον τρόπο μπορούν τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές την τελευταία εβδομάδα στη χώρα μας.

Στο πλευρό του στην προσπάθειά του αυτή έχει και την πρώην σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία βρίσκεται στη δράση συλλογής τροφίμων.

Μάλιστα η ίδια πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα ονόματα αυτών που έχουν οργανώσει τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Άλλος άνθρωπος η Κατερίνα Δαλάκα 2 χρόνια μετά το Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες παίκτριες που έχουν περάσει από το Survivor. Μάλιστα, έχει λάβει δυο φορές συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης. Στον δεύτερο κύκλο ήρθε δεύτερη στον τελικό, ενώ στο Ελλάδα - Τουρκία κατάφερε να κερδίσει τις 100.000 ευρώ.

Μπορεί μετά το παιχνίδι η αθλήτρια να κράτησε μακριά της τα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που δέχτηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο είναι καθημερινή χρήστης των social media.

Πρόσφατα μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της με μπικίνι και μας έδειξε πως είναι το κορμί της, δυο χρόνια μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Κατερίνα Δαλάκα Survivor φωτογραφία με μαγιό

«Έχει έρθει σε δύσκολη θέση ο σύντροφός μου από...»

Στο Pop Up και την Κατερίνα Πίπερη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που ακούει για τον εαυτό της, αλλά και στο σύντροφό της.

«Απέχω πολύ καιρό από τους αγώνες γιατί τραυματίστηκα, έκοψα τον δικέφαλο 8 χιλιοστά. Μέχρι τα 30 θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό. Μετά θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Ποτέ δεν έχω σκεφτεί το γάμο και το νυφικό. Δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι, αλλά θα είμαι πολύ καλή μάνα. Θα ήθελα δύο με τρία παιδιά.

Η Κατερίνα είναι πολύ καλά. Κάθε εβδομάδα υπήρχαν δημοσιεύματα που κατηγορούσαν και μιλούσαν άσχημα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνουν αυτό. Έχει έρθει σε δύσκολη θέση ο σύντροφός μου από δημοσιεύματα.

Πολλοί με θεωρούν σνομπ και ξινή. “Λεμονιά” με ανέβαζαν και με κατέβαζαν στο twitter. Δεν πειράζει, εγώ το θεωρώ κομπλιμέντο. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ κοινωνικό, δεν με αγγίζουν τα σχόλια. Θα δεχτώ την κριτική, αλλά σίγουρα πάντα θα έχουμε και ανθρώπους, οι οποίοι ότι και να κάνεις να σχολιάσουν αρνητικά», είπε η Κατερίνα Δαλάκα. Δείτε ωστόσο, την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την αδερφή της.