Συγκίνησε το μήνυμα της Μαρίας Μενούνους για τις φωτιές

«Σας σκεφτόμαστε, σας αγαπάμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε το μήνυμα της Μαρίας Μενούνους για τις φωτιές

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μενούνος θέλησε να στείλει με τον δικό της τρόπο κουράγιο στους Έλληνες που παλεύουν εδώ και μέρες με τις φωτιές σε όλη τη χώρα.

Η παρουσιάστρια, λίγο καιρό μετά την τεράστια απώλεια που βίωσε με τον θάνατο της μητέρας της, ανέβασε ένα βίντεο μαζί με τον μπαμπά της και έστειλε την αγάπη της στην πατρίδα της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για τις φωτιές

«Η Ελλάδα παλεύει περίπου 586 φωτιές σε όλη τη χώρα. Μία φυσική καταστροφή που ο πρωθυπουργός λέει ότι έχει τεράστιες διαστάσεις. Θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας, τις προσευχές μας και τη δύναμή μας στους πυροσβέστες, και, φυσικά, σε αυτούς που έχουν απώλειες θέλουμε να στείλουμε τη συμπόνια μας. Σας σκεφτόμαστε. Σας αγαπάμε. Δύναμη και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε.

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μενούνος στο μνημόσυνο της μητέρας της

Στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατο της μητέρας της κατευθυνόταν με τον σύζυγό της Keven Undergaro, η Μαρία Μενούνος και δημοσίευσε ένα video στο Instagram, με σκοπό να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα στήριξης σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχασε τη μητέρα της, κα Λίτσα, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

«Προσπαθώ να είμαι δυνατή. Ξέρω ανθρώπους που έχασαν τους γονείς τους όπως εγώ. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι κάθε μέρα είναι διαφορετική», ανέφερε στη συνέχεια και αποκάλυψε πως στην κηδεία δεν ήθελε να ξεσπάσει επειδή ήταν μπροστά ο πατέρας της. Δίπλα της ο σύζυγός της, προσπαθούσε να την ηρεμήσει, καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Να σημειώσουμε πως για το θάνατο της μητέρας της Μαρίας Μενούνος, μίλησε και ο σύζυγος της παρουσιάστριας και ράγισε καρδιές.