Νέο "ξεμπρόστιασμα" από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο - "Άδειασε" δημόσια τον Αλέξη Τσίπρα

«Εγώ με 102 νεκρούς στην πλάτη θα ντρεπόμουν πιο πολύ κι από τον Φιλιππίδη να κυκλοφορώ στους δρόμους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέο

Πιο ενεργός από ποτέ είναι το τελευταίο διάστημα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στα social media. Ο ίδιος δε, δεν έχει σταματήσει να "ξεμπροστιάζει" δημόσια πολλά γνωστά πρόσωπα, ιδίως της πολιτικής.

Αρχικά, στο επίκεντρο του βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το διάγγελμα του για τις πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα μας εδώ και μια εβδομάδα.

Το "καρφί" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, είχε αναφέρει τα εξής:

«Αριστοτελία και παύλα μέρος 2ον ή πως ο ηγέτης γίνεται «ρόμπα»! Ο κ.Μητσοτάκης για την τραγωδία στο Μάτι απαιτεί την παραίτηση των Τόσκα, Σκουρλέτη, Δούρου, Γραμ. Πολιτικής Προστασίας.

Δηλαδή των σημερινών Χρυσοχοΐδη, Βορίδη, Πατούλη, Χαρδαλιά! Ποιός Έλληνας, αναφωνεί με το κατάλληλο επικοινωνιακό στήσιμο πίσω από το πόντιουμ, μπορεί πλέον να τους εμπιστευτεί για την επόμενη πυρκαϊά! Απορεί πως η τραγωδία δεν ακολουθείται απο μία πράξη ευθύνης που είναι η παραίτηση!

Σωστά όλα αυτά και αυτονόητα όταν αφορούν βεβαίως βεβαίως τους απέναντι. Σήμερα ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι «καθαρίζει» με μία συγνώμη και την πομπώδη φράση «οι ευθύνες θα αποδωθούν στο μέλλον»… Όταν ο ηγέτης γίνεται «ρόμπα» και ο Κυριάκος Κούλης...», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η αιχμηρή ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Αλέξη Τσίπρα

Αυτή τη φορά, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, θέλησε να τοποθετηθεί σε μερικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, εξίσου για τις φωτιές, κατά τις οποίες «άδειασε» την πολύ κακή διαχείρηση των πυρκαγιών από την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δημοσιεύοντας λοιπόν μια φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού στο instagram, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ με 102 νεκρούς στην πλάτη θα ντρεπόμουν πιο πολύ κι από τον Φιλιππίδη να κυκλοφορώ στους δρόμους ενώ εσύ με αυτό το ψεύτικο βλέμμα τολμάς να διεκδικείς την ψήφο του Ελληνικού λαού!

Προφανώς τους θεωρείς τόσο ηλίθιους και σωστά αφού ψήφισαν τον σημερινό τζιτζιφιόγκο για σωτήρα!ισαν τον σημερινό τζιτζιφιόγκο για σωτήρα!».