Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραιτήθηκε από τον ΡΥΘΜΟ 949 μετά από 15 ολόκληρα χρόνια

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραιτήθηκε από τον ΡΥΘΜΟ 949 μετά από 15 ολόκληρα χρόνια

Πολλές, από ότι φαίνεται, θα είναι οι αλλαγές στην ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά το καλοκαίρι! Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει τον παρουσιαστή τόσο σε νέο κανάλι όσο και σε νέο ραδιοφωνικό σταθμό αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή!

Από το 2018 μέχρι και σήμερα ο Δημήτρης βρισκόταν ως συμπαρουσιαστής στο πλευρό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, στον ΑΝΤ1. Φέτος αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του και την σεζόν που έρχεται θα τον δούμε στο Mega στο πλευρό της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη! Ο τρόπος που τον αποχαιρέτησε, μάλιστα, η Σκορδά στην τηλεόραση ήταν συγκινητικός...

Εκτός από τηλεοπτική στέγη, όμως, όπως σας είπαμε και παραπάνω ο Δημήτρης θα κάνει νέα αρχή και στην ραδιοφωνική του καριέρα.

Γιατί έφυγε από τον Ρυθμό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πριν από λίγο παραιτήθηκε και από τον Ρυθμό 949, στον οποίο εργαζόταν 15 ολόκληρα χρόνια, από το 2006 στην καθημερινή εκπομπή The Mappes Show.

Ουγγαρέζος  ραδιόφωνο

Πηγές μας αναφέρουν πως ο Δημήτρης προέβη σε αυτή την κίνηση καθώς έχει κάνει συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει εκπομπή στο δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.

"Φοβάμαι την επόμενη ημέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1"

Στο blog που διατηρεί περιέγραψε πρόσφατα τα συναισθήματά του και παραδέχεται πως παρόλο που αγωνιά για αυτό το νέο ξεκίνημα, ταυτόχρονα φοβάται.

“Έχω χ@@@ει” πάνω μου για τη συνέχεια. Ακούω το όνομά μου να συζητιέται για το που θα βρεθώ επαγγελματικά την επόμενη σεζόν και δε σας κρύβω ότι κολακεύομαι όπως θα έκανε και ο διπλανός σας. Επειδή, όμως αυτά, όσο όμορφα και αν είναι, παρέρχονται και καλό είναι να συμβαίνουν 1-2 φορές στην επαγγελματική μας ζωή… Επειδή ανυπομονώ να ζήσω πιο δημιουργικές χαρές, όπως τη δημιουργία μιας οικογένειας… και δε μπορώ να ισορροπήσω μέσα μου…

Για όλα αυτά τα “επειδή”, όσο και να το θέλω από τα βάθη της ψυχής μου, φοβάμαι την επόμενη μέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1. Φοβάμαι όσο με ιντριγκάρει. Τρομάζω αλλά θέλω. Γιατί, μην αμφιβάλλετε λεπτό: Ο Ουγγαρέζος με το μεγάλο στόμα έχει “κλ@@ει” πόμολα. Δε γίνεται όμως διαφορετικά. Η δική μου εξέλιξη ως άνθρωπος, περνά και μέσα από το ζωντανό κύτταρο της δουλειάς μας, άρα μέσα και από εσάς αδέρφια, μου.

Είναι σαν νυχτερινό κολύμπι. Ωραία ήταν στη ζεστή άμμο αλλά, όσο κι αν φοβάμαι τα σκοτεινά νερά, ήρθε η ώρα να βουτήξω και ελπίζω να με προσέχετε” γράφει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τις δηλώσεις του: