Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τις φωτιές - «Δεν μπορεί να είστε τόσο μ@@@κες»

«Μην ανεβάζεται στόρις με νεκρά ζώα, δηλαδή πόσο γαμ@@@να δύσκολο είναι;;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τις φωτιές - «Δεν μπορεί να είστε τόσο μ@@@κες»

Σε ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασπα προχώρησε νωρίτερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ϊδιος συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε αυτούς που ανεβάζουν στόρις με νεκρά ζώα και ανθρώπους, μετά τις καταστροφικές και ασταμάτητες πυρκαγιές στην χώρα μας.

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να παρακολουθεί όλες τις δραματικές εξελίξεις με την τραγική κατάσταση στην Ελλάδα από τις φωτιές και θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τα social media.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

Χαρακτηριστικά σημείωσε στο δικό του story στο Instagram: «Μην ανεβάζετε στόρις από νεκρά ζώα, δηλαδή ΠΟΣΟ Γ@ΜΗΜ@ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;. Ανεβάζετε στόρις με ανθρώπους πεθαμένους στο χώμα; Δεν μπορεί να είστε τόσο μ@λ@κες».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από την νέα σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσιάσης μιας νέας εκπομπής ταξιδιωτικού χαρακτήρα!

Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τις φωτιές

Τα υβριστικά σχόλια στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τα covid free μπουζούκια

Αποδέκτης αμέτρητων υβριστικός σχολίων έγινε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε σε μια φωτογραφία του Πάνου Κιάμου.

Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει στις πιστές, ωστόσο το νυχτερινό του κέντρο ανοίγει τις πύλες του μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Ο ηθοποιός, ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να επιστρέφει στη κανονικότητα, έγραψε ένα ενθαρρυντικό σχόλιο κάτω από την εν λόγω ανάρτηση του Πάνου Κιάμου, ωστόσο αρκετοί χρήστες του instagram έσπευσαν να του επιτεθούν, γιατί σύμφωνα με αυτούς, στηρίζει τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και αμβολίαστους.

Γιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλιαΓιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλια 2Γιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλια 3

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά από αυτόν τον χαμό, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τα Instagram Stories του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από σχόλια που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου που@@@@ γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται και τι σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας!

Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν».

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλης ανάρτηση για υβριστικά σχόλια