Οργισμένος ο Τάσος Δούσης: «Υποσχεθείτε Πρωθυπουργέ πως αν ξανασυμβεί η ίδια τραγωδία θα παραιτηθείτε!»

Το ξέσπασμα του μετά τις προχθεσινές συγγνώμες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οργισμένος ο Τάσος Δούσης: «Υποσχεθείτε Πρωθυπουργέ πως αν ξανασυμβεί η ίδια τραγωδία θα παραιτηθείτε!»

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Τάσος Δούσης, μέσα από τα social media. Ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί στο προχθεσινό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα στην «συγγνώμη» του προς τον ελληνικό λαό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του και κυρίως από τα ταξίδια του, μέσα από την εκπομπή του, «Εικόνες».

Ωστόσο, πολλές είναι και οι φορές που τα χρησιμοποιεί προκειμένου να εκφράσει δημόσια και ανοιχτά την άποψη του για σοβαρά κοινωνικά θέματα. Αυτό λοιπόν έκανε και τώρα, με τον ίδιο να ξεσπά για τα όλα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός της χώρας μας.

Με ένα αφοπλιστικά ειλικρινές κείμενο, ο Τάσος Δούσης, ζητά μέσα σε όλα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί, σε περίπτωση που ξανά συμβεί παρόμοια τραγωδία σαν αυτή που ζούμε τώρα με τις φωτιές.

Η ανάρτηση του Τάσου Δούση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 Οργισμένος ο Τάσος Δούσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μία οργισμένη ανάρτηση θέλησε να κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους μίλησε για το μεγάλο έργο που έχει γίνει μέσα από τα social media για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση, αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο για την προσφορά της κυβέρνησης και ζήτησε τουλάχιστον να σβήσουν οι φωτιές. Μία εξαιρετικά αυστηρή ανάρτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε μέσα από το Instagram του και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει φροντίσει από τη μεριά της να ενημερώσει τον κόσμο μέσα από το Instagram της γιαόλες τις δράσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες για στήριξη στους πυρόπληκτους.

«Το συνειδητοποιείτε καθόλου ότι έχουν μαζευτεί τόσα χρήματα, τόσα τρόφιμα,τόση πολλή βοήθεια μόνο από την προσωπική προσφορά του καθένα; Από την αυτοοργάνωση του εθελοντισμού; Από καμία κυβέρνηση και κανέναν επίσημο φορέα. Μπορείτε τουλάχιστον να σβήσετε τις φωτιές;», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη ενώ ανέφερε το όνομα του πρωθυπουργού στην ιστορία της.

Μαίρη Συνατσάκη Κυριάκος Μητσοτάκης