«O Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

«Πικραμένος ο Δημήτρης»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«O Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Τιτίκα Στασινοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν, στην οποία μάλιστα αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όπως εξήγησε, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό τους, ενώ πρόσφατα, είδαμε και μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία μέσα από το προφίλ του γιου τους στα social media.

Η αποκάλυψη της Τιτίκας Στασινοπούλου για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής. Πώς ήταν σαν χαρακτήρας;

Πικραμένος. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν ξεπέρασε ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ήταν ο έρωτας της ζωής του. Έβγαινε έξω με παρέες κ.λπ., αλλά πριν γυρίσει σπίτι, έκανε πάντα μια στάση στο θέατρό της για να τη δει. Αλλά ήταν γενικά ανταγωνιστικός και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάφεραν να τα βρουν τελικά. Υπήρχε μια σχέση αγάπης-μίσους μεταξύ τους!

Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ χωρισμός

Η Ζωή Λάσκαρη τι άνθρωπος ήταν; Υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ σας ή γενικότερα με τους ηθοποιούς;

Και να υπήρχε ανταγωνισμός, εκείνα τα χρόνια ήταν παρασκηνιακός! Με τη Ζωή, την οποία εγώ αποκαλούσα «Ζουζού», είχαμε πολύ καλές σχέσεις αν και σαν χαρακτήρες ήμασταν εντελώς αντίθετες. Εκείνη ήταν «γλεντζού», της άρεσαν πολύ οι κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ εγώ ήμουν πιο ήπιων τόνων και μου άρεσε η ησυχία μου. Τα καμαρίνια μας ήταν δίπλα δίπλα και οι σχέσεις μας ήταν πολύ καλές, αν και κράτησαν για όσο διήρκησαν τα γυρίσματα της ταινίας, ίσως και για λίγο καιρό αργότερα.

Παρ' όλα αυτά, μετά τα γυρίσματα βγαίναμε πού και πού σε κανένα ταβερνάκι, οπότε την είχα γνωρίσει και λίγο πιο προσωπικά, απλά δεν ήμουν πολύ του «έξω» και γι' αυτό δεν κρατήσαμε επαφές, μετέπειτα. Ωστόσο, παρόλο που προτιμούσα να μην είναι το «κέντρο της ζωής μου» το να βγαίνω έξω και να διασκεδάζω και διατηρούσα πάντα ένα πιο χαμηλό προφίλ, ουδέποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα με συνεργάτη μου. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στον χώρο, δεν έχω τσακωθεί με κανέναν, ποτέ!

«Κάθε μέρα παίρνω την Αλίκη Βουγιουκλάκη τηλέφωνο από συνήθεια»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία μίλησε για τη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για το πόσο πολύ της λείπει η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Άννα Φόνσου, που πρόσφατα μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ηθοποιός Θάνος Μαρτίνος, εξήγησε πως καθημερινά παίρνει από συνήθεια τηλέφωνο την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Επειδή πλήττω αλλάζω τα μαλλιά μου, αλλά τα μυαλά μου δεν μπορώ να τα αλλάξω. Από τότε που γεννήθηκα πρόσεχα την εμφάνισή μου. Ποτέ δεν υπηρέτησα τον όρο σταρ. Ο τρόπος που ζω μόνο οι σταρ δεν ζουν έτσι. Οι παραγωγοί μας ήθελαν τσακωμένες με την Αλίκη. Η Βουγιουκλάκη ήταν η καλύτερή μου φίλη. Δεν μοιάζαμε με την Αλίκη αν και την ξεσήκωνα. Πρώτα ξεσήκωνα την Μπριζίτ Μπαρντό και μετά τη Βουγιουκλάκη. Μου λείπει η Αλίκη, κάθε μέρα την παίρνω τηλέφωνο στις 4 από συνήθεια».

Σχετικά με το κίνημα #metoo, ανέφερε: «Εγώ βγήκα 14 ετών στη δουλειά δεν μου έτυχε κάτι. Ευτυχώς που έγινε αυτό με το metoo μήπως καθαρίσει το επάγγελμα μας. Είναι άκαιρο που μίλησε η Βάνα Μπάρμπα τώρα που είναι τα δικαστήρια».

Όσο για την αξία του έρωτα και της συντροφικότητας, η Άννα Φόνσου τόνισε: «Χορτασμένη δεν θα νιώσω ποτέ παρά μόνο όταν θα πάω στον άλλο κόσμο. Αν δεν έχανα τους δικούς μου τόσο ξαφνικά θα έλεγα ότι η ζωή μου φέρθηκε πολύ καλά. Κανείς δεν θα με δεχτεί εμένα με τέτοιες έγνοιες που έχω. Δεν πίστεψα ποτέ στην συντροφικότητα. Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένη με έναν άντρα. Όλα τα έκανα, και έκλαψα και έπεσα στα πατώματα για έναν άντρα. Ο έρωτας δεν είναι κόπια. Όταν ερωτεύεσαι κανείς παράλογα πράγματα αλλιώς δεν είσαι ερωτευμένη».