Ευλαμπία Ρέβη: Επέστρεψε και πάλι στην εκφώνηση των ειδήσεων η δημοσιογράφος

"Βροχή" το κύμα αγάπης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευλαμπία Ρέβη: Επέστρεψε και πάλι στην εκφώνηση των ειδήσεων η δημοσιογράφος

Η Ευλαμπία Ρέβη είναι ένα πρόσωπο το οποίο αγαπήθηκε από τον Ελληνικό λαό μέσα σε λίγες ώρες καθώς η ίδια ήταν ανταποκρίτρια στην Εύβοια εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας που άφησε πίσω της ανυπολόγιστες ζημιές.

Η δημοσιογράφος έγινε viral με ένα βιντεάκι στο οποίο δεν άντεξε να ελέγξει τα συναισθήματά της με αποτέλεσμα να «λυγίσει» on air στην εκπομπή του Open με τον παππού ο οποίος δεν ήθελε να αποχωριστεί των σπίτι του εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας η οποία πλησίαζε απειλητικά.

Επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων

Πλέον, η Ευλαμπία Ρέβη έχει γυρίσει στο καθήκον της καθώς επέστρεψε στο πλατό των ειδήσεων του Open. Η ίδια μαυροφορεμένη, εμφανίστηκε σήμερα στη θέση της εκφωνήτριας του μεσημεριανού δελτίου του καναλιού.

«Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη»

Συγκλονιστικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η πύρινη λαίλαπα έχει καταφέρει να εξαφανίσει όλους τους κόπους των κατοίκων αφήνοντας πίσω μόνο στάχτες.

Πρόκειται για τις πιο μεγάλες καταστροφές που είχε ποτέ η Ελλάδα καθώς πέρα από περιουσίες έχουν καεί επίσης αμέτρητες δασικές εκτάσεις αλλά και χιλιάδες ζώα έχουν χάσει επίσης την ζωή τους.

Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που βλέπουμε μέσα από την τηλεόραση αλλά και τα social media, η Ευλαμπία Ρέβη η οποία είναι απεσταλμένη ως ρεπόρτερ του Open στην Εύβοια κατάφερε να συγκινήσει και να γίνει viral σε όλη την Ελλάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας η ίδια λύγισε στον αέρα της εκπομπής όταν ένας γέροντας θέλησε να την ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον που έδειξε. Η ρεπόρτερ αμέσως έβαλε τα κλάματα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος από το στούντιο διέκοψε τη σύνδεση.

Η ίδια επανήλθε σήμερα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος γέροντας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και διαβίωσης και είναι μόνος του.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Δεν αλλάζει αυτό σε τίποτα την κατάσταση που βρεθήκαμε. Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και όχι να μείνει μόνος του σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί» είπε μεταξύ άλλων.