Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το σπίτι της και τώρα μαζεύει χρήματα για τους πυρόπληκτους

Μεγαλείο ψυχής από την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το σπίτι της και τώρα μαζεύει χρήματα για τους πυρόπληκτους

Στην εκπομπή ALPHA Παντού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (11/8) η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία προσπαθεί μέσα από συναυλίες, να συγκεντρώσει χρήματα για τους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται στη φωτιά.

Η Μπέσσυ Αργυράκη είχε μία αντίστοιχη απώλεια πριν από μερικούς μήνες καθώς το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες στις καταστροφικές πυρκαγιές που ξεκίνησαν από τον Σχίνο.

Σήμερα, με αρκετή αισιοδοξία, προσπαθεί να δώσει όσο κουράγιο μπορεί στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

«Βλέποντας όλο τον κόσμο να βοηθάει αυτές τις ημέρες και η αλληλεγγύη να έχει γραφτεί με κεφαλαία γράμματα, όπως και ο εθελοντισμός, μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Επειδή είμαι παθούσα, θέλω να δώσω ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Να πάνε όλα καλά, και ενωμένοι μόνο μπορούν τα πράγματα να πάνε καλά. Να κάνουν υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Και θα πάνε καλά γιατί είμαστε στη ζωή και δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Να αποζημιωθούν γρήγορα αυτοί οι άνθρωποι».

Και ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο πλευρό των πυρόπληκτων

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Μαζί με τους συνεργάτες μου και με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για τη στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωτάρα της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς ενώ η επιχείρηση "Nava Seaside" θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας ο οποίος διαγνώσθηκε πρόσφατα με λευχαιμία.

Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας.

Κωνσταντίνος Αργυρός», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.