Στο πλευρό των πυροσβεστών στη Βαρυμπόμπη ο Σάββας Πούμπουρας

Υπέροχη κίνηση από τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο πλευρό των πυροσβεστών στη Βαρυμπόμπη ο Σάββας Πούμπουρας

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές στη χώρα μας, ο Σάββας Πούμπουρας δίνει αθόρυβα τη δική του μάχη στο πλευρό των πυροσβεστών για τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους.

Ο παρουσιαστής, λίγο πριν κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα στο Mega, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει μαζί με μερικούς πυροσβέστες, και να αποδώσει με αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής στους ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους για να σωθούν οι περιουσίες του κόσμου.

Η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα

«Ασταμάτητοι μαχητές! Οι ένστολοι μας μάχιμοι 24/7», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα! Φοβάμαι ότι θα δούμε...»

Σε ένα άνευ προηγουμέμνου ξέσπασμα προχώρησε νωρίτερα ο Σάββας Πούμπουρας. Ο ίδιος, όπως και πολλοί ακόμα, αναφέρθηκε στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην χώρα μας.

Ο γνωστός παρουσιαστής συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μέσα σε όλα τόνισε ότι τα ζώα στις πληγείσες περιοχές δεν χρειάζονται φροντίδα για μία μόνο βδομάδα, ενώ πρέπει να υπολογίζουμε και αυτά.

«Για τα ζωάκια ????????

Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερη. Όταν είσαι έτοιμος να φιλοξενήσεις πραγματικά κάνε την κίνηση. Ηδη υπάρχουν περιπτώσεις φιλοξενίας όπου ανθρωποί παίρνουν τηλέφωνο πίσω και λένε “ελάτε πάρτε το σκυλί κλαίει και φωνάζει”. Φοβάμαι ότι θα δούμε ζωάκια στους δρόμους μετά από λίγο καιρό, γιατί δεν θα μπορούν να τα αντέξουν άλλο στους χώρους τους αυτοί που τα φιλοξενούν.????

Φυσικά υπάρχουν εθελοντές που με όλη τους την καρδιά θέλουν να βοηθήσουν! Θέλει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και υπεύθυνη απάντηση. Καλή δύναμη σε όλους!!».