Συγκίνησε η Ρούλα Κορομηλά - «Η αλληλεγγύη και η καλοσύνη κάνουν θαύματα»

Η υπέροχη ανάρτησή της για τις φωτιές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Ρούλα Κορομηλά - «Η αλληλεγγύη και η καλοσύνη κάνουν θαύματα»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τις φωτιές που έπληξαν την τελευταία εβδομάδα κάθε γωνία της χώρας μας.

Όπως έκανε και με τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη, έτσι και τώρα η παρουσιάστρια, έστειλε τη δική της υποστήριξη στους ανθρώπους που αντιμετώπισαν τεράστιες καταστροφές από την πύρινη λαίλαπα.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

«Αγαπάμε τη χώρα μας. Αγαπάμε τους ανθρώπους της και ειμαστε κοντά τους παντα όπου κ αν βρισκόμαστε κ οπως μπορούμε…. Η αλληλεγγύη κ η καλοσύνη κάνουν θαύματα», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θέλω τη ζωή μου πίσω! Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι»

Τις χειρότερες μέρες έχει βιώσει η Έλενα Ασημακοπούλου, καθώς χρειάστηκε να εγκαταλείψει για μερικές μέρες το σπίτι της μαζί με την οικογένεια της, μιας και κινδύνεψε από την φωτιά στον Άγιο Στέφανο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μετά από ώρες αγωνίας και φόβου, κατάφερε να επιστρέψει στν οικεία της, χωρίς ευτυχώς να έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα τα νεότερα με τις φωτιές και σήμερα έκανε μια νέα ανάρτηση, ξεσπώντας για όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα.

Φυσικά, η Έλενα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε τόσο στις πυρκαγιές που παρόλο που δεν έχει περάσει μια εβδομάδα, δεν έχουν σβήσει ακόμα, αλλά και στα κρούσματα κορωνοϊού, που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

«Κουράστηκα… Ανέβηκαν τα κρούσματα στις 4.000. Εδώ και 8 μέρες καίγεται η μισή Ελλάδα. Η οικονομία πάει κατά διαόλου. Η κακία και η αγένεια ορισμένων ανθρώπων δεν περιγράφεται. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Δεν θέλω άλλη τηλεόραση.

Δεν θέλω άλλες άσχημες ειδήσεις. Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να έχεις αυτές τις εικόνες. Δεν θέλω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μην κολλήσω Covid. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έλεος».

Έλενα Ασημακοπούλου ξέσπασμα