Παπαζήσης - Αδαμοπούλου: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τα γενέθλια του γιου τους

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παπαζήσης - Αδαμοπούλου: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τα γενέθλια του γιου τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου καθώς μαζί γιόρτασαν τα γενέθλια του μονάκριβου γιου τους, ο οποίος έγινε έξι χρόνων. Μάλιστα, αν και έχουν χωρίσει ύστερα από 15 χρόνια κοινής πορείας φαίνεται πως τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους.

Και οι δυο θέλησαν να μοιραστούν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μαζί με τους folowers τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Πιο συγκεκριμένα ο Ιωάννης Παπαζήσης έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Χθες ησουν μέσα στη χούφτα μου και με κοιτούσες βαθεια μέσα στα μάτια....σήμερα γίνεσαι 6....είσαι η ζωή μου..ότι και αν γίνει.. χρόνια πολλά my little monkey;».

Από την άλλη η Βανέσα Αδαμοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ιάσονα την ώρα που τρώει την τούρτα του και έγραψε χαρακτηριστικά «Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου!!».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Παπαζήση και της Αδαμοπούλου

Αδαμοπούλου - Ανάρτηση

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Αδαμοπούλου για τον Παπαζήση πριν χωρίσουν

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε η Βανέσσα Αδαμοπούλου, «είμαστε 15 χρόνια μαζί με τον Ιωάννη Παπαζήση. Δεν νομίζω ότι είμαι η ιδανική γυναίκα, το αντίθετο θα έλεγα. Παλεύω να είμαι καλή σύντροφος γιατί είναι κομμάτια που δεν τα έχω από φυσικού μου. Παρόλο που έχω μία σχέση αρκετά χρόνια και έχω κάνει οικογένεια, δεν ήμουν ο άνθρωπος που ήθελε να κάνει οικογένεια. Παραδόξως έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου που σαν άνθρωπος να πεις είμαι ταγμένος για αυτά».

«Τον θαυμάζω σαν καλλιτέχνη και σαν ηθοποιό. Χαίρομαι για την επιτυχία του στο «Κόκκινο Ποτάμι». Είναι κάτι που του αξίζει», πρόσθεσε.