Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο πλευρό των πυρόπληκτων στην Εύβοια μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Παρέδωσαν αυτοπροσώπως τη βοήθεια στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο πλευρό των πυρόπληκτων στην Εύβοια μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Σε μία υπέροχη κίνηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και άλλους ανθρώπους από τον χώρο της ελληνικής showbiz, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έφτασε στο Μαντούδι πριν από λίγες ώρες προκειμένου να παραδώσει αυτοπροσώπως τα είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους.

Στην υπέροχη αυτή πρωτοβουλία που οργανώθηκε μεταξύ άλλων και από τον Δημήτρη Φιντιρίκο, συμμετείχε και η Κατερίνα Δαλάκα.

Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού από την Εύβοια με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Κωνσταντίνος Αργυρός Εύβοια

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε δύσκολες μέρες

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανακοίνωση για μία απόφαση που πήρε προκειμένου να βοηθήσει με τον τρόπο του, τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όπως έχουν κάνει πολλοί celebrities μέχρι στιγμής, έτσι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρήκε τον τρόπο να συνδράμει για να χτιστούν ξανά τα όνειρα των ανθρώπων που χάθηκαν μέσα στις φλόγες.

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Μαζί με τους συνεργάτες μου και με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για τη στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωτάρα της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς ενώ η επιχείρηση "Nava Seaside" θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας ο οποίος διαγνώσθηκε πρόσφατα με λευχαιμία.

Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας.

Κωνσταντίνος Αργυρός», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.