Ξέσπασε ο Γιάννης Αϊβάζης: «Ουστ, γ..ω το Instagram πια»

Η οργισμένη ανάρτησή του για τους celebrities που ποστάρουν την προσφορά τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Γιάννης Αϊβάζης: «Ουστ, γ..ω το Instagram πια»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισε να κάνει μία οργισμένη ανάρτηση σχετικά με τους celebrities που προβάλλουν όλες αυτές τις μέρες μέσα από τα social media την προσφορά τους στους πυρόπληκτους.

Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές, το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες και αναρτήσεις ανθρώπων της ελληνικής showbiz, οι οποίοι προσφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν. Ο Γιάννης Αϊβάζης ωστόσο δείχνει να είναι πραγματικά ενοχλημένος με αυτή την προβολή.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη

«Ρε τελικά υπάρχει κανένας που κάνει καλό και δεν το ποστάρει; Ουστ, γ...ω το Instagram πια», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε.

Γιάννης Αϊβάζης ξέσπασμα

«Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Ζούσα με τον φόβο μην...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός μίλησε για την Μαρία Κορινθίου, εξομολογήθηκε πως στην αρχή είχε αντιρρήσεις να παίξει η κόρη τους Ισμήνη στην τηλεοπτική σειρά Καφέ της Χαράς, ενώ αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε σε παιδική ηλικία.

«Πέρα από το γεγονός ότι είμαστε ένα ζευγάρι ηθοποιών έχουμε πει ότι δεν θα φέρουμε τη δουλεία στο σπίτι. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν υπάρχει ο σύζυγος και η σύζυγος, αλλά ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί και όσοι τον πλαισιώνουν. Πηγαίνοντας όμως στο σπίτι, θέλουμε να ξεκουραστούμε και να μην μεταφέρουμε τα προβλήματά μας. Συμφωνήσαμε με τη Μαρία ότι όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθούμε να μην φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι. Θα το συζητάμε, αλλά δεν θα το αναλύουμε. Αυτός είναι και ένας λόγος που έχουμε μείνει τόσα χρόνια μαζί», αποκάλυψε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Η κόρη μου είναι 13 χρόνων και θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Εγώ είχα κάποιες αναστολές όταν μου το είπαν. Μου το ανακοίνωσαν» και συμπλήρωσε πως η πρώτη του σκέψη ήταν να της πει «όχι»», είπε για την κόρη του.

«Ακόμα θυμάμαι τι συνέβαινε στο νοσοκομείο. Ένα παιδί που περνά πόνο ή βλέπει πράγματα που είναι έξω από τις εικόνες που έχει μεγαλώσει, τις κρατά. Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Νομίζω με δυνάμωσε και μου δημιούργησε άμυνες.

Δηλαδή δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω τι μπορεί να σχολιάζει ο καθένας. Η ζωή είναι άλλη, δεν με αφορά. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για εμένα το συγκεκριμένο γιατί δεν το ξέρουν οι γονείς μου αλλά πάντα ζούσα με τον φόβο να μην το ξαναπάθω μέχρι να δούμε τι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γιατί πολλοί άνθρωποι περνούν διάφορα και δεν το ξέρει κανείς. Δεν είναι κάτι κρυφό. Έτυχε και το ανέφερε κάποια στιγμή σε μια συζήτηση» δήλωσε ο ηθοποιός.