«Από θαύμα γλύτωσα» - Η σοκαριστική φωτογραφία από το τροχαίο του Παύλου Τερζόπουλου

Σμπαράλια το αυτοκίνητό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Από θαύμα γλύτωσα» - Η σοκαριστική φωτογραφία από το τροχαίο του Παύλου Τερζόπουλου

Ο πρώην παίκτης του Power of love μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι σώθηκε από θαύμα καθώς το τρακαρισμένο του αυτοκίνητο σε αφήνει σε άφωνο.

Ο Παύλος Τερζόπουλος την περίοδο που παρέμεινε στο νοσοκομείο έπειτα από το σοβαρό τροχαίo που είχε, δεν τον σταμάτησε από το να είναι αρκετά ενεργός στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Μάλιστα, ο ίδια έκανε μια τελευταία δημοσίευση σχετικά με το τροχαίο του όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Αφήνω αυτή την φωτογραφία εδώ, αν και δεν θέλω να τη βλέπω! Απλά για να σας πω ότι η οδήγηση δεν είναι κάτι αστείο. Σίγουρα αυτή τη φορά ο Θεός ήταν μαζί μου και πραγματικά γλίτωσα από θαύμα! Μεγάλη προσοχή στο δρόμο, ξέρω ότι περνάμε και γενικά έχουμε περάσει διάφορα και ο νους μας ταξιδεύει από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά θέλει το 100% της συγκέντρωσής μας. Το μοιραίο θέλει κλάσματα του δευτερολέπτου για να γίνει. Μακριά από το κινητό ακόμα και για GPS στην οδήγηση... Έτσι την πάτησα εγώ! Ας προσέξουμε και για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους που δεν μας φταίνε σε τίποτα!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Παύλου Τερζόπουλου

Η ανάρτηση του Παύλου Τερζόπουλου για το τροχαίο

Πράγματα που δεν γνώριζες για τον Παύλο Τερζόπουλο

Ο Παύλος Τερζόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Πέραμο Αττικής, ενώ ζει στην Καλλιθέα και στο Μεγάλο Πεύκο. Είναι απόφοιτος και αριστούχος του διπλώματος Presenter’s Elite της AFStudies. Νικητής του διαγωνισμού Aerobic της Tribal Fitness School στην Πολωνία. Έχει διδάξει σε Πολωνία και Ιταλία με μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία 5,5 χρόνια συνεργάζεται με μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας, ενώ συμμετέχει στα Συνέδρια και στα event της AFStudies από το 2010.

1.Είναι μόλις 35 ετών και δηλώνει "in love" με τη γυμναστική

2.Έχει μείνει σε σχέση μόλις 2,5 χρόνια!

3.Πιστεύει στον έρωτα με τη πρώτη ματιά αλλά θεωρεί ότι θέλει χρόνο για να εξελιχθεί