Συγκλονίζει η φωτογραφία της Μιμής Ντενίση από τα γυρίσματα του «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Η στιγμή της καταστροφής της Σμύρνης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η φωτογραφία της Μιμής Ντενίση από τα γυρίσματα του «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Η Μιμή Ντενίση συνεχίζει δυναμικά τα γυρίσματα για τη νέα της ταινία, «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στους επόμενους μήνες και κατά πάσα πιθανότητα το 2022, στα 100 χρόνια από την καταστροφή.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο από τα γυρίσματα και συγκεκριμένα, από ένα σκηνικό που αποτυπώνει την καταστροφή της Σμύρνης, παραλληλίζοντας την τραγωδία αυτή με τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας αυτή την περίοδο.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση

«Όταν η ζωή γίνεται σκληρότερη από την τέχνη!! Γυρίζοντας την καταστροφή της Σμύρνης στο σκηνικό στο Φάληρο κλαίω δίπλα για το τότε κ το τώρα της Ελλάδας!!Μια υπέροχη χώρα γεμάτη τραύματα!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Αυτή την ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ»

Σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση προχώρησε η Μιμή Ντενίση με αφορμή τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Εύβοια. Η ίδια συγκίνησε για ακόμη μια φορά με τα λόγια της.

Η σπουδαία ηθοποιός συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που βλέπουμε την Εύβοια.

«Αυτή τη γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ… Ούτε τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, ούτε τα δάση που έδιναν ζωη στην Αττική. Το θεμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση. Το θεμα είναι πως η χώρα δεν εχει υποδομές!!

Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουνε γιατί πρέπει να έρθει ο Δημος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ. Τα ξερόκλαδα στους δρόμους. Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κρατος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους… κ οι άλλοι.. πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη κ πόσες οργανωμένα;;; Φοβάμαι οι περισσότερες!! Γκαζάκια άπειρα παντού, φακοί, καθρεφτάκια!! Πόσο μίσος υπάρχει σ΄αυτή τη χώρα;;

Γιατί;; COVID, ανεργία κ τώρα αυτό!! Πώς θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχία. Καημένη Ελλάδα!! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους! Κ ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία υποδομή αληθινή κ νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως!! #tragedy #themostbeautifulcountry #themostabandonedone #changerhelaws #now #lovegreece».