Σε σχέση η Τζένιφερ Άνιστον με ηθοποιό από τα Φιλαράκια

Αυτό κι αν είναι βόμβα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σχέση η Τζένιφερ Άνιστον με ηθοποιό από τα Φιλαράκια

Το reunion της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια», έπαιξε στην τηλεόραση πριν από λίγο καιρό και η αλήθεια είναι πως ξύπνησε υπέροχες μνήμες σε όλους τους φανατικούς τηλεθεατές.

Λίγο καιρό μετά, μία είδηση έρχεται να ταράξει τους φανς αφού όλα δείχνουν πως η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκεται σε σχέση με έναν συμπρωταγωνιστή της.

Με αυτόν τον ηθοποιό από τα Φιλαράκια φέρεται να βρίσκεται σε σχέση η Τζένιφερ Άνιστον

Και ναι, είναι αυτός που φαντάζεστε. Ο μεγάλος τηλεοπτικός της έρωτας, ο «Ρος» φαίνεται πως είναι σύντροφός της και στην κανονική ζωή σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το Closer Online, οι δυο ηθοποιοί ήρθαν πολύ κοντά μετά το πολυσυζητημένο επεισόδιο του reunion, όπου ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψε στο κοινό τον έρωτά του με την Άνιστον.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους έχουν βρεθεί πολλές φορές από τότε και εθεάθησαν μαζί μάλιστα, σε έναν αμπελώνα στην Σάντα Μπάρμπαρα να πίνουν κρασί. Να σημειωθεί, πως λίγες μέρες μετά το επεισόδιο των Friends, ο Σουίμερ πέταξε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, όπου κατοικεί η Τζένιφερ Άνιστον και έμεινε στο σπίτι της.

Ο τηλεοπτικός Ρος είχε εξηγήσει κατά το γύρισμα του reunion επεισοδίου πως οι δυο τους δεν κατάφεραν ποτέ να είναι μαζί, γιατί πάντα ένας εκ των δύο βρισκόταν σε διαφορετική σχέση.

Ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα

Μπορεί να τους πήρε δέκα ολόκληρες σεζόν αλλά τελικά ο Ρος και η Ρέιτσελ κατέληξαν μαζί στο φινάλε της αγαπημένης σειράς, Τα Φιλαράκια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν πριν το πολυαναμενόμενο reunion, η Jennifer Aniston και o David Schwimmer αποκάλυψαν για πρώτη φορά, πως ήταν ερωτευμένοι κατά την διάρκεια της σειράς.

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ. Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Jennifer Aniston.

Τα Φιλαράκια Ρος Ρέιτσελ

Ενώ ο David Schwimmer εξομολογήθηκε πως και οι δύο ήθελαν πολύ ο ένας τον άλλον, όμως εκείνη την περίοδο είχαν σχέσεις.

«Ήμασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι. Περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ και μας έπαιρνε ο ύπνος. Ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Στη συνέχεια οι Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox και Lisa Kudrow ανέφεραν πως γνώριζαν για τον έρωτα της Jennifer Aniston με τον David Schwimmer.