Δημόσια έκκληση από την Κατερίνα Πεφτίτση

«Είναι σταθερά σε μία κακή κατάσταση...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση από την Κατερίνα Πεφτίτση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Πεφτίτση θέλησε να κάνει μία δημόσια έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους, για τον πατέρα της, ο οποίος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση.

Την Κατερίνα Πεφτίτση, την είχαμε γνωρίσει μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM και πλέον είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media.

Η δημόσια έκκληση της Κατερίνας Πεφτίτση

«Λοιπόν, παιδιά, θέλω τεράστια χάρη. Ο πατέρας μου είναι σταθερά σε μία κακή κατάσταση, δεν είναι καλά… Δεν θέλουμε όμως να σκεφτόμαστε αρνητικά πράγματα. Αυτό που θέλω να σας ζητήσω ως χάρη είναι όσοι βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη να πάτε να δώσετε αίμα… Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη που έχετε δείξει. Είναι δύσκολα τα πράγματα», ανέφερε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Πεφτίτση.

Κατερίνα Πεφτίτση πατέρας

«Είχα πάθει κατάθλιψη και σιχαινόμουν το σώμα μου»

Πριν λίγο καιρό, η Κατερίνα Πεφτίτση βρέθηκε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τετάρτης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν πήρε κάποια παραπάνω κιλά ενώ πριν μέρες ανακοίνωσε on air τον χωρισμό της.

Το μοντέλο είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν πάντα τσουπωτή… Σταμάτησα τον χορό γιατί είχα πρόβλημα στα πόδια, κότσι που ήταν αισθητικά αποκρουστικό. Και εγώ η ίδια το έβλεπα. Ήταν κληρονομικό, αλλά ταυτόχρονα είχε να κάνει και με τους τένοντες. Ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να αφαιρεθεί χθες.

Έπρεπε να κάνω αυτήν την επέμβαση για να μην έχω δυσλειτουργία στα πέλματα. Χρειάστηκε να καθίσω αρκετό καιρό στο κρεβάτι και μετά σε αναπηρικό καροτσάκι για κάποιο διάστημα. Εκεί κατάλαβα τι περνάνε οι άνθρωποι σε αναπηρικό καροτσάκι. Έβλεπα κάποιους ανθρώπους να λένε “κρίμα είναι τόσο όμορφη”. Ήταν λύπηση κι εγώ είχα πρόβλημα για λίγο.

Κατερίνα Πεφτίτση πρόβλημα υγείας

Πάντα έτρωγα, ποτέ δεν στερήθηκα φαγητό, αλλά σταμάτησα την άσκηση. Ο γιατρός μου είχε πει πλήρη ακινησία. Είχα πάθει κατάθλιψη σε αυτό το σημείο, σιχαινόμουν το σώμα μου. Ήθελα κάποιον να με βγάλει από αυτό και με έβγαλε η φίλη μου. Είχα βάλει αρκετά κιλά. Όχι όσα έχω τώρα, λιγότερα.

Αλλά στα μάτια μου ήταν λες και με τσίμπησε μέλισσα. Σιχαινόμουν το σώμα μου. Με τα πολλά κιλά που πήρα, μετά είπα ότι θα πάω να κάνω γαστρικό μανίκι. Είχα λαιμαργία, έδωσα πολλά λεφτά σε διατροφές. Μετά όμως αποδέχθηκα τα κιλά μου. Θυμάμαι να είμαι μπροστά στο καθρέφτη και να λέω “αυτή είμαι”, αγκαλιάζοντας το σώμα μου. Στην αρχή ντρεπόμουν να έρθω και σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου» κατέληξε η Κατερίνα Πεφτίτση.